Más is fél a COVIDtól így várandósan? :/
14+3 hkm vagyok es most par napja nagyon ram tort a felelem.
Ez az ido amugy is megvisel sokat fajt a fejem es elkezdtem felni mivan ha elkapjuk.
En itthon vagyok egesz nap mert veszelyeztett vagyok. A kertbe szoktam kiulni es ha muszaj elmegyek a boltba.
A ferjem is odafigyel megis felek most par napja.
Ti hogy vagytok ezzel?
(Kerlek normalisan valaszoljatok kioktatasra semmi szuksegem :/)
Ez lemaradt:
Ti szedtek meg valami vitamint?
Marmint szedem a terhes vitamint, 1000mgos C vitamint, magneziumot.
Orulok neki hogy mindketten jol vagytok!!
Akkor a terhes vitamin mellett szedhetek plusszba D vitamint is?
Én is féltem (meg még mindig hisz egy újszülöttel sem jobb elkapni mint terhesen). Nálunk az lett a megoldás, hogy a social distancinget kimaxoltuk. Mindketten otthonról dolgoztunk, én minden mást is otthon csináltam, csak vizsgálatokra mentem el otthonról. Boltba a férjem járt és hazaérve jól lemosakodott mielőtt a közelembe jött volna. Közeli családdal is ritkán találkoztunk, és akkor is maszkot viseltünk, de általában neten tartottuk a kapcsolatot.
A fentiek mellett még a D vitamint javaslom.
Én szeptemberben szültem, szóval az első hullám alatt voltam terhes. Nem aggódtam különösebben, pedig a férjem dolgozott és akkor még nem volt tesztelgetés, én itthon toltam a digitális oktatást a fiammal, találkoztunk a nagyszülőkkel, később, mikor kezdett lecsengeni az első hullám, akkor már a barátokkal is, nyáron voltunk nyaralni, jöttem-mentem. 6 hónapos most a kicsi, én most őt jobban féltem, hiszen a fiam iskolás, hazahozhatja bármikor, de azért most sem pánikolok.
A feje szinte mindenkinek fáj most, jönnek-mennek a frontok.
11 hetes vagyok, és van egy másfél éves kislányom.
Nem félek, szűkebb családdal találkozunk 1-2 hetente.
Odafigyelünk persze, de nem zárkózunk be teljesen.
Csak a femibiont szedem.
Én nem félek, pedig édesanyám egészségügyisként mindent megtesz, hogy rettegjek. Viszont szerintem ha lelkileg nem vagyunk rendben, testileg is hamarabb robbanunk le, így igyekszem minél jobban kizárni ezt az egészet, híreket se olvasok COVID témában.
Persze nagyon szerencsés vagyok, mert itthonról dolgozok, kertes házban lakunk, de szoktunk találkozni a családdal, barátokkal is néha, eljárok boltba és sokat sétálok a környéken a kutyánkkal.
23hkm
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!