15 hetes terhes vagyok és azt veszem észre, hogy kisebb a pocakom mint volt. Lehet, hogy eddig nem is a várandóság látszott rajtam, hanem ouffadtam?
15 hetes terhes? Pocak?
Szerintem most kezdesz helyrejönni. Nyilván próbálsz egészségesen táplálkozni. (Ezzel nem feltétlenül akarom azt mondani, hogy idáig egy dagadt zsírdisznó voltál.)
Hol volt a pocak, a hasad melyik részén? Ez sokat elárul. Általában ilyenkor kezd látszódnak, de csak kb csípőmagasságban, köldök alatt 7-8 centivel.
Ha feljebb volt, az csak puffadás. És azt se felejtsd el, hogy a magzat ilyenkor még csak kb 9 centi hosszú. Szóval még nem csinál nagy pocakot.
Testalkattol is függ, és attól,hogy az első trimesztert hogyan viselted.
Én sokat hánytam, fogytam is, így 15. hetes terhesen vékonyabb voltam,mint terhesség előtt (pedig azelőtt is átlagos volt a súlyom).
Nekem a 20. hét körül kezdett igazán kismamas pocakon lenni.
Most várom a másodikat, 14. hetben vagyunk és semmi nem látszik. De a baba jól van, növekszik. :)
Szerintem nem kell aggódnod, viszont,marcsak a magad megnyugtatása érdekében is,ha van rá lehetőséged kert időpontot a dokidtol, nézzétek meg. Neked is és a babának is jobb,ha nem stresszelsz. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!