Méhlepényem elülső falon tapadt meg mélyen. 15 hetes kismama vagyok, és reggel arra keltem, hogy vérzek. Gyorsan elmentünk a Klinikára, de nem találtak vérzésre utaló jeleket. Tippeltek, hogy talán a méhlepény miatt lehetett.?????
12 hetesen történt, elöl tapadt méhlepénnyel.
Reggel görcsökkel keltem. Délre mégdurvábbak lettek. Pihentem egész nap. Kimentem ebéd után pisilni, mire kiértem a mosdóba, durván 10méter, éreztem valami folyik. Mire a wc-hez értem, már a zoknimban is állt a vér, egy pillanat alatt elöntött. Férjem pont a szomszédba dolgozott, vitt is az ügyeletre. Ahol a dokik el nem tudták képzelni, honnan jött a vér...
Most 16hós a fiam :)
Nekem hátul tapad, egyáltalán nem fedi a méhszájat, ezektől függeltenül kezdtem vérezni a 20 hét környékén. Ügyeleten nem láttak semmit, de mondták hogy szigorú fekvés, amég nem lát az orvosom.
Pár nappal később mentem az én orvosomhoz, addig feküdtem. Megállapította, hogy levált a méhlepény, amit simán lehet hogy ott frissen nem lehetett ultrahangon látni, amikor ügyeleten voltam...
Azóta is feküdnöm kell.
Szóval lehet hogy tényleg csak azért mert közel van, meg első fali, de ha azt mondták hogy pihenj, azt vedd nagyon komolyan.
Nem rémiszgetni akarlak, csak tényleg pihenj.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!