Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Méhlepényem elülső falon...

Lina9654257 kérdése:

Méhlepényem elülső falon tapadt meg mélyen. 15 hetes kismama vagyok, és reggel arra keltem, hogy vérzek. Gyorsan elmentünk a Klinikára, de nem találtak vérzésre utaló jeleket. Tippeltek, hogy talán a méhlepény miatt lehetett.?????

Figyelt kérdés
Szerintetek? Már enyhül a vérzés már csak barnás van, de már alig. pihenni, magnézium, 3L folyadék. Ha ismét vérzés menni kell vissza. Kinek volt vérzés mélyen tapadt lepény miatt? Méhszáj zárt.
2020. júl. 29. 10:01
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

"de ez a vérzés csak van, amikor pisi után törlöm magam."

Ez milyen színű?

-ha barnás, akkor csak ürül, már valójában nincs vérzés, ez még egy darabig úgymond normális. Nekem az első ügyeletre rohanós vérzés után még majdnem egy napig volt ilyen, doki azt mondta, normális.

-ha pirosas, akkor menj mindenképp, mihamarabb dokihoz.

8-as voltam.

2020. júl. 29. 20:36
 12/13 A kérdező kommentje:
piros és vér illata van. De nem sok csak egy csík a wc papíron. Reggel hívom a dokim, hogy nézzen meg.!
2020. júl. 29. 23:00
 13/13 anonim ***** válasza:
Nekem fedte is a mehszajat a méhlepény, szintén a 15. hét körül volt vérzés, utána többször barnazas. Veszélyeztetett voltam, sokat kellett pihenni. Végül császár lett, mert meg sem moccant a 38. hétig, pedig végig biztatott a doki, hogy el fog menni onnan.
2020. júl. 29. 23:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!