Lina9654257 kérdése:
Méhlepényem elülső falon tapadt meg mélyen. 15 hetes kismama vagyok, és reggel arra keltem, hogy vérzek. Gyorsan elmentünk a Klinikára, de nem találtak vérzésre utaló jeleket. Tippeltek, hogy talán a méhlepény miatt lehetett.?????
Figyelt kérdés
Szerintetek? Már enyhül a vérzés már csak barnás van, de már alig. pihenni, magnézium, 3L folyadék. Ha ismét vérzés menni kell vissza. Kinek volt vérzés mélyen tapadt lepény miatt? Méhszáj zárt.2020. júl. 29. 10:01
11/13 anonim válasza:
"de ez a vérzés csak van, amikor pisi után törlöm magam."
Ez milyen színű?
-ha barnás, akkor csak ürül, már valójában nincs vérzés, ez még egy darabig úgymond normális. Nekem az első ügyeletre rohanós vérzés után még majdnem egy napig volt ilyen, doki azt mondta, normális.
-ha pirosas, akkor menj mindenképp, mihamarabb dokihoz.
8-as voltam.
12/13 A kérdező kommentje:
piros és vér illata van. De nem sok csak egy csík a wc papíron. Reggel hívom a dokim, hogy nézzen meg.!
2020. júl. 29. 23:00
13/13 anonim válasza:
Nekem fedte is a mehszajat a méhlepény, szintén a 15. hét körül volt vérzés, utána többször barnazas. Veszélyeztetett voltam, sokat kellett pihenni. Végül császár lett, mert meg sem moccant a 38. hétig, pedig végig biztatott a doki, hogy el fog menni onnan.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!