Cukorterhelésre kell beutaló vagy elég a várandós kiskönyvem?
Figyelt kérdés
Hazi orvos kozolte hogy nem ad beutalót mert a beutaló maga a kiskönyv!!!
Total ideges vagyok azota! (Attol félek hogy mivel nem kaptam ra beutalót nem vegzik el a cukorterhelést...)
2021. márc. 8. 13:58
1/9 anonim válasza:
Elvégzik, de nálunk időpont kell. (mindig sor van)
2/9 A kérdező kommentje:
Időpontom az van már kérve
2021. márc. 8. 14:02
3/9 anonim válasza:
Ha a házi orvos kitöltötte a kiskönyvben azt az oldalt, ami beutalóként funkciónál a vizsgálatokra, akkor elvégzik. Néhány helye erről az oldalról szoktak kérni egy fénymáslatot pluszban.
4/9 A kérdező kommentje:
Igen, azaz oldal alul le van pecsételve + az orvos alaírása
2021. márc. 8. 14:05
5/9 anonim válasza:
Nőgyógyász adott beutalót vagyis vizsgálat kérő lapot. Megmondták, hogy ezen a napon 7-8 között menjek. Odamentem,levették a vért, megittam a lötyit és megmondta a hölgy, hogy mikorra menjek vissza, aztán hazamentem. Covid előtti terhességemnél lehetett várakozni a váróban, ha akartál...most el kellett hagyni az épületet.
6/9 anonim válasza:
Tőlem kérték múlt héten a beutalót. Anélkül egyébként időpontot sem kaptam már, be kellett diktálni a számát.
7/9 anonim válasza:
Tőlem is kértek beutalót. Nekem adott a háziorvos, de a nőgyógyász is kérdezte, hogy biztos kaptam-e vagy írjon egyet. Úgyhogy, szerintem érdemes megkérdezni tőle, ha már a háziorvosod nem volt vmi segítőkész.
8/9 anonim válasza:
Nekem védőnő adta a beutalót időponttal együtt, ez általában településenként változik, hogy hogy szokás intézni.
9/9 A kérdező kommentje:
Végül elég lett a kiskönyv
Megcsinálták a cukorterhelést
Szerencsére az eredmény tökéletes lett ! 😊 éhgyomor 4,2. Terhelve(120) 5,2
2021. márc. 29. 11:32
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!