Terhesség alatt ti is mindenen bepánikoltok/bepánikoltatok?
Figyelt kérdés
Nagyon régóta próbálkoztunk a párommal és végre pozitív lett a tesztem március 4-én,halványan. Mivel egészségügyi dolgozó vagyok, a háziorvosom azt javasolta, hogy menjek minél előbb nőgyógyászhoz, hogy minél előbb táppénzre tudjon venni, hogy a jelenlegi járványhelyzet ne veszélyeztesse a babát (egyébként sem tesz jót ha nehéz súlyú betegeket kell emelgetnem). Szóval 8-án elmentem nőgyógyászhoz, ahol nem meglepő módon még nem látszott semmi. Azóta csináltam még teszteket és azt veszem észre, hogy nem erősödik a 2. csík. Most amíg a vizsgálat meglesz addig folyamatosan ezen agyalok, hogy ez vajon ennyire az elején számít-e? Volt aki esetleg így volt hogy tesztelgetett, nem lett erősebb a 2. csík és baba lett belőle? Holnap megyek vissza dokihoz, hátha látszik már petezsák,de addig is jó lenne pár megnyugtató szó. Szokták mondani, hogy az egészségügyis a legrosszabb beteg, ez most duplán így van. :D2021. márc. 10. 12:11
21/30 anonim válasza:
#19es vagyok
Ez nagyon jó hír 😊😊
Majd mesélj mi volt az orvosnál, én majd csak 29-én tudok menni,addig még izgulhatok
22/30 A kérdező kommentje:
Mindenképp írok majd. :)
Ne is bánd, hogy nem mész előbb, már én is kicsit bánom hogy rohantam, csak fölösleges stressz volt, hogy vajon miért nem látszik még..
Majd írj te is hogy mi újság.
2021. márc. 13. 22:26
23/30 A kérdező kommentje:
Na, voltam ma dokinál. 11x5mm-es petezsákot látott szikhólyaggal. Úgyhogy egyenlőre minden szuper. 😍
2021. márc. 16. 14:06
25/30 anonim válasza:
Gratulálok! Boldog nyugodt problémamentes terhességet kívánok! 😊
26/30 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen!😊
19-es remélem te is hozod majd a jó híreket 29-én.
2021. márc. 17. 06:00
27/30 A kérdező kommentje:
Azóta a kislányom már 3 hónapos 🥰
2022. jan. 19. 16:48
28/30 anonim válasza:
Gratulálok Kérdező! 🤗
Az én kislányom már 8 hónapos. 🤱💝
#6 válaszoló voltam
29/30 A kérdező kommentje:
Gratulálok Neked is a kislányodhoz! 😍
2022. jan. 20. 10:58
30/30 anonim válasza:
#19es vagyok
Gratulálok😊
Azóta nem jártam errefelé, de az én kisfiam is már 3 hónapos😊
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!