Bepánikoltam, kislányom lesz!?
Sziasztok!
22 hetes terhes vagyok és tegnap kiderült, hogy kislányunk lesz. Már van egy fiunk, így én kicsit jobban hajlottam a kislány felé, de most hogy tudom, teljesen bepánikoltam. Hogy kell egy kislányt gondozni, nevelni? Mennyiben más mint egy kisfiú? Hozzáteszem anno a kisfiamnál is pánikoltam és bőgtem, hogy mi lesz, de akkor apuci megnyugtatott, hogy megoldjuk. De most ő is pánikol. Nem szeretnénk semmit rosszul csinálni, elrontani. Miben kell jobban figyelni egy lányra? Mennyiben más? Gondolom sokan most hülyének néztek, hogy minek vállal gyereket az aki ennyire nem tud semmit, mindkét gyermekemnél tök nyugodt voltam és vártam , hogy tudjam ki lakik a pocakba, de ahogy megtudtam kész végem lett. Köszönöm előre is a válaszaitokat :)
És - mégha most ellen is állsz - előbb-utóbb a rózsaszín ruha :)
Más, bújósabb, gyengédebb de igen határozott, nálunk a kislány sírt többet babának, és másképp hisztizik. Én nagyon élvezem, h mindkettő van, nálunk is a lány a kicsi.
Szia!
Szerintem semmiben sem különbözik a fiú a lánytól, még a rózsaszín ruha sem kötelező "menetfelszerelés".
Nagylányom sose hordott rózsaszínt, ma sem venné fel (17 éves). Mindig határozott egyéniség volt, nem az a bújós kismacska. Mos is inkább fiús természetű. A húga (14 éves) homlokegyenest más. Bújós, csajos volt mindig, imádta a szoknyát, a rózsaszínt és annak minden árnyalatát.
A fiam (11 éves) viszont bújik állandóan és ha nagyon szigorúan nézzük, hisztisebb tud lenni, mint a két nővére együtt valaha is volt. :)
Ne aggódjatok,a kislány majd megold mindent:)
Babának teljesen ugyanolyanok mint a fiuk,ha nőnek-növögetnek akkor pedig olyan lesz amilyen kb.Te vagy.
Ha akarod akkor kis nyafka lesz,ha belevaló csajszit akarsz akkor az lesz belőle.
Pont olyan lesz mint amilyennek nevelni fogjátok.
Talán kicsit bújósabbak mint a fiúk,bár nálunk mindegyik az volt.
Fiam után nekem is lány lett. :)
Pániknak nem nevezném amit éreztem, de azért aggódtam kicsit.
De tök ugyanolyan. Annyi , hogy a popót másképp kell törölni. :)
Meg a sírása, nyafizása tök csajos :D Ja igen, meg a kisszoknyák...
Ne aggódj!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Ne pánikolj!!!!!!!!!!! Szuper lesz! :)
2 éves fiú és 4 hós kislány anyukája
Én egyszerűen nem is értem, hogy mitől féltek?!
Van már gyereked, nem? Szóval gondoztál már babát...
A lány annyiban másabb, hogy nunija van, azzal óvatosabban kell bánni pelenkázásnál, de ennyi.
Mire gondoltál amúgy? Mitől féltek??? :D
1 éves volt a kisfiam amikor kiderült, hogy terhes vagyok, pár hét múlva megtudtuk hogy kislány, semmi félés nem volt bennünk, mitől is kellett volna félnem? Kisfiammal már begyakoroltam mindent, a 2. gyerekkel egyszerűbb lesz. Most 4 hós a kislány, egy percig nem aggódtam semmin.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!