Terhesség alatt ti is mindenen bepánikoltok/bepánikoltatok?
Adott teszt adott elszíneződés mutat, szóval... nincs olyan hogy egy idő után már villog, világít, szirénázik.
A pozitív az pozitív, a 2 csík az 2 csík.
Egészséges terhessegnél az a munka, amit eddig is csináltál, meg van szokva a szervezeted részéről.
Írása ki magad stresszre hivatkozva vagy valami, de azt a 3 hetet ki kell húzni a szívhangig, akármit csinálsz, ez a stressz viszont tutira nem tesz jót.
Ráadásul nem is beteg vagy "csak" terhes.
A teszt nem fogja neked megmutatni, hogy milyen ez a terhesség, az mutatja mennyi benne a hcg, ha koncentrált a vizelet akkor erősebb. És ha mondjuk méhen kívüli akkor is ugyanúgy jelez. Teljesen felesleges többször tesztelni. 6 hetesen mentem először, ezt javaslom neked is.
Sajnos a könnyített meló nem megoldható, ahogy azt sem tudom kikerülni, hogy esetleg találkozzak covidos betegekkel, mert napi szinten rengeteggel találkozunk velük a munkánk során és sokszor aki nem gyanús és nem voltunk teljes védőfelszerelésben, róla is kiderült hogy fertőzött.
Azzal tisztában vagyok, hogy nem meglepő hogy nem látszott semmi, az nőgyógyász is mondta, hogy még elég korai lesz, de azért megnézi. A parám nem is erre vonatkozott, hanem a csíkokra. 😅 Sajnos pozitív terhességi teszteket ezidáig csak képeken láttam, úgyhogy nem tudtam pontosan hogy működnek, logikus az lenne, hogy ahogy nő a hcg úgy lesz a halvány csík erősebb.
Utolsó, igen, kb ilyesmikre gondoltam én is, azért szerintem kicsit más azoknak akiknek összejött már attól, hogy kb rájuk néztek, mint akik hosszú hónapok vagy évek óta várnak a babára. Mi valószínűleg a babacsinálásnál is már stresszeltünk tök érthető módon.
Jöhetnek még paramamik, nem baj ha találkozok néhány hipochonder mamival. 😂😂
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!