Terhesség alatt ti is mindenen
bepánikoltok/bepánikoltatok?
Figyelt kérdés
Nagyon régóta próbálkoztunk a párommal és végre pozitív lett a tesztem március 4-én,halványan. Mivel egészségügyi dolgozó vagyok, a háziorvosom azt javasolta, hogy menjek minél előbb nőgyógyászhoz, hogy minél előbb táppénzre tudjon venni, hogy a jelenlegi járványhelyzet ne veszélyeztesse a babát (egyébként sem tesz jót ha nehéz súlyú betegeket kell emelgetnem). Szóval 8-án elmentem nőgyógyászhoz, ahol nem meglepő módon még nem látszott semmi. Azóta csináltam még teszteket és azt veszem észre, hogy nem erősödik a 2. csík. Most amíg a vizsgálat meglesz addig folyamatosan ezen agyalok, hogy ez vajon ennyire az elején számít-e? Volt aki esetleg így volt hogy tesztelgetett, nem lett erősebb a 2. csík és baba lett belőle? Holnap megyek vissza dokihoz, hátha látszik már petezsák,de addig is jó lenne pár megnyugtató szó. Szokták mondani, hogy az egészségügyis a legrosszabb beteg, ez most duplán így van. :D
Én is csak most hallottam ilyet először, nem hiszem, hogy gyakori lenne. Az egész terhesség egy nagy para, de utána, amikor megszületik a baba, na az még durvább lesz. Nem is tudja jelezni, ha tényleg baja van.
2021. márc. 11. 15:58
12/30 A kérdező kommentje:
Akkor sose lesz könnyebb, jólvan, az anyák lelke már csak ilyen...
Ma voltam ismét a dokinál, és sajnos én még nem nyugodhatok meg, sajnos még petezsák sem látszott. Kedden ismét rámnéz, akkor talán már lesz valami, addig marad az idegbaj. Az asszisztens szülésznő megnyugtatott, hogy szerinte minden oké lesz, csak lehet hogy koraiak vagyunk. Én kb 4+3 napos lehetek +/- 2 nap, mivel sajnos elég rendszertelen volt a ciklusom és nem tudtam pontosan belőni a peteérésem sem.
2021. márc. 11. 20:20
13/30 anonim válasza:
Ha 4 hetes vagy, akkor kedden se fog látni semmit. 6 hetesen lenne érdemes megnézni.
2021. márc. 11. 20:46
14/30 anonim válasza:
Komolyan 2 naponta visszahívnak?!
Más meg heteket vár egy időpontra.. a 7. Hétnél előbb érdemit úgyse mondanak.
2021. márc. 11. 21:09
15/30 A kérdező kommentje:
Igazából a doki gyanakszik méhen kívülire is, ezért akar látni ilyen gyakran, de én kikészülök a sok rossz hírtől...
2021. márc. 12. 06:33
16/30 anonim válasza:
Ha rendszertelen a ciklusod akkor nehéz belőni az időt. És lehet legközelebb sem lát még semmit. Egy HCG-t lehetne nézetni, megvan gyorsan. Ha alacsony akkor lehet méhen kívüli, meg figyelgesd magad, ha erősen görcsölsz az intő jel. De bízz a legjobbakban, valamiért én is féltem tőle, de még mindig elég ritka jelenség. Teszteltél azóta?
2021. márc. 12. 07:45
17/30 A kérdező kommentje:
Igen teszteltem. Még mindig nem durván erős, de azért talán kicsit erősebb a 2. csík mint volt. Igen, akartam én is nézetni HCG-t de a doki még nem javasolta. Azt mondta majd kedden..
2021. márc. 12. 12:06
18/30 anonim válasza:
Na kíváncsi vagyok addig kitartás! Írd majd meg mi volt kedden, szorítok :)
2021. márc. 13. 10:25
19/30 anonim válasza:
Nálam a sima olcsó tesztcsik halvanyan hozta ki, a tesztkazetta is. A nevet most meg nem mondom a tesztnek, az van ra írva, hogy 6 nappal mensi elotz mar kimutatja az eredmenyt es rozsaszin dobozos...
Három halvány pozitív utan, ezzel a teszttel végre erosen latszott. Csináltam utana meg1et a csikkal, ami szintén halvanyan volt.
Viszont akkor is megnyugtatott, hogy a halvany pozitív is pozitív 😊
2021. márc. 13. 16:55
20/30 A kérdező kommentje:
Most már majdnem egyforma erős a 2 csík 25-ös erősségű teszttel is, úgyhogy nyugodtabb vagyok már. Most már csak kedden várom hogy látszódjon valami UH-n és akkor megnyugszom. :)
(vagy legalábbis izgulok majd a következő dolog miatt) 😂
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!