Elmondanátok az exeteknek hogy ő az apa ha nem akartok vele kapcsolatot?
Azóta kapcsolatban vagyok mással, várja ő is a gyermek megszületését, összeköltöztünk.
A gyereknek majd ha akkora lesz elmondjuk h ki a biologiai apja. De az apának elmondjuk? Mert lehet h túlságosan ragaszkodna a gyerekhez s bajunk lenne belőle.. ez ami meggátol. Nem tudom mi lenne a helyes.
Szerintem ne mondd el. Gondolom nem akart gyereket ebből a kapcsolatból. Csak fájdalmat okoznal neki akkor is ha részt akarna venni az életében, akkor is terhet rak rá pszichésen, ha nem.
Szóval ha ti már úgyis eldontottetek hogy együtt nevelitek fel a gyereket, akkor nincs miért elmondanod, én így látom jobbnak.
En lehet nem mondanam el.
Ha osszehazasodtok vagy csinaltok apasagit az o nevere kerul. Normalis csaladban no fel.
A regi hapsi meg itt nehezithetne meg az eleteteket ahok akarja. Ertsd kiszolgaltatott lennel.
Jaa, mert ha veled közölnék x év utan, hogy aki felnevelt az nem az apád, az igazi apád valahol éli kis életét, és nem tud rólad. Biztos boldog lennél, nem?
Szóval szerintem vagy elmondod a gyereknek s az exednek is, vagy egyiknek sem!
És az miért lenne probléma, ha az apa foglalkozni akarna a saját gyerekével?
Hat erre korabban kellett volna gondolni egy picit, nem, 16-os?
Az apanak joga van tudni a gyerekrol, ha ennyire megnehezitene az eletet, akkor vedekezni vagy elvetetni kellett volna a gyereket kerdezo.
Pofatlansag ezt titokban tartani, es abban sincs semmi logika, hogy a gyereknek meg oszinten elmondod, hogy az apja nem tud rola. Teged fog hibaztatni kerdezo, mert eselyt sem adtal a kapcsolatuknak. Es bizony hiaba lesz jo neveloapja a jelenlegi parod, a gyerek akkoris ismerni akarja majd az apjat. Ebbol jo dolog nem sulhet ki.
Elmondanám mert ki tudja meddig maradok együtt a mostanival. Kicsit gyors a tempó, gondolom kicsit több mint fél éve ismerkedtetek meg, és már jön az összeköltözés, meg a gyerekedet a nevére veszi... én ha a helyedben lennék, nem mennék annyira biztosra, hogy 20 év múlva is sajátjaként fogja szeretni.
Viszont ha az exed egy bántalmazó alkoholista volt, akkor nem mondanám el, de ha nem erről van szó, akkor igen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!