Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Terhesség alatti edzés során...

Terhesség alatti edzés során hány kalóriát égettek el? Mennyi a normális/megengedett?

Figyelt kérdés
Ma fél órát tornáztam, 130kcal. Kicsit még szeretném fentebb tornázni. Szerintetek ártok vele? Vagy alak megörzés, egészség megörzés szempontjából ez is elég?

2021. márc. 4. 21:20
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:
Meg azt sem sikerult osszeraknod, hogy ki melyik kommentet irta. Ossze vissza kevered... kezd szomoru lenni mar inkabb ez a kiiras... ilyen emberek gyereket nevelnek..aki igy reagal, igy ir...
2021. márc. 6. 23:59
 22/25 A kérdező kommentje:

Jajj te még mindig itt vagy 😁 Tudod, ha sportolsz akkor nincs ám ennyi időd, szóval hobbinak is jó.

Amúgy nézd már meg, hogy pont a két "okosnak" ugyan annyi 3,5pipa az értékelés, te szerencsétlen! Mielőtt okosat akarsz írni, ellenőrizd magad te istenbarm@

2021. márc. 7. 09:06
 23/25 anonim ***** válasza:
Rajottem. Most is, hogy fogalmaz...egy ketgyermekes anyuka...ezert irtam, hogy szomoru mar az egesz..
2021. márc. 7. 13:19
 24/25 A kérdező kommentje:

Ja én vagyok primitív, de ti nem tudjátok abbahagyni. Olyan dologokba próbáltok belekötni, olvassátok vissza. Szövegértés megy? Nem igazán, ahogy látom. Nincs életetek? Gyereketek? Vele kellene foglalkozni, nem a telefont nyomkodni. Férjemmel jókat nevetünk rajtatok. De a pontszámotokon is látszik, hogy ti minden kérdésnél ilyenek vagytok, azért csak 3,5.

Ez pedig az én kérdésem továbbra is, úgyhogy legyetek szívesek továbblépni. Menni fog? Vagy akkor megáll az élet? Hoxán is ez megy? Mindenhol? Lehet el kéne akkor gondolkozni a sporton, mint dühkezelés! Vagy pszichológus? Ha nem megy nyugodtan a vonat elé is kimehettek. Szegény férjeiteknek megnyugvás lesz, ha az ilyeneknek van egyáltalán..

Szerintem ti vagytok akik itt napiszinten kétségbeesetten töltitek fel a negatív tesztekről a képeket, hogy ez pozitív ugye? Gondolom ezért is vagytok ilyen savanyúak.

Nagyon örülök, hogy itt ketten ennyire egymásra találtatok, folytassátok privátban, mint ahogy én is a többi kommentelővel, akiknek van életük a kanapén kívül is! Ne feledjétek, ne mozogjatok, egyetek sokat, hízzatok. Legyen szép életetek! Ja nincs 👏

Pont az ilyen egyszerű kanapészauruszok miatt, mint amik ti vagytok van annyi válás. Itt élitek ki a frusztrációtokat, mert a férjeitek az olyan nőket nézik a neten, utcán, mint amilyen én vagyok.

Igen tudom ez fájdalmas 😘 Sajnállak, szánlak titeket, továbbra is.

Köszönöm ha nem írtok tovább, abszolúte nem vagyok kíváncsi a véleményetekre, semmiben.

2021. márc. 7. 14:32
 25/25 A kérdező kommentje:

[link]

[link]

[link]

Ehez pedig gratulálok! Milyen hasznosak a válaszaitok, az emberek számára! Vagy mégsem?! KB csak egymásnak nyomtok rá zöldet. Azért én ezen elgondolkoznék! Ha ennyire haszontalan a válasz, van értelme megírni egyáltalán?

Persze, ha azok vagytok aminek leírtalak titeket, akkor nincs több kérdésem :) Igazam szokott lenni, mint ahogy most is.

2021. márc. 7. 14:47
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!