Extrém elhízottként a terhesség alatt megengedett az ilyen diéta?
Nem a teljes elhagyás a jó, hanem a megfelelő mennyiség megválasztása.
Extrém elhízottként ráadásul dietetikust kellene kérdezni, ő tud helyes választ adni.
Laikusként szerintem a sok gyümölcs, a pörkölt, a rántott hús tuti nem tesz jót.
Nem most kell elkezdeni fogyózni, ha eddig nem zavart a súlyod.
Tarts egy ésszerű diétát. Pl. A cukorbeteg kismamáknak javasolt 160 g szénhidrátos étrendek nagyon jók lennének. Amúgy is jó esélyed van terhességi diabéteszre.
Kerüld a sót is. Csak a vizet köti meg.
Ha nem hízol, az már komoly eredmény: szülés után kb. 10 kg-gal lennél könnyebb.
A saját tapasztalataim alapján írom,hogy a dietetikus ad egy formanyomtatványt a 160g Ch diétáról,és pár olyan dolgot említ,amit internetről bárki elér.Én nagyon kövéren lettem várandós.Az elejétől tartottam a Ch diétát,ugyan annyival mentem szülni, mint amivel teherbe estem,szülés után volt 10kg mínusz.Jobban odafigyeltek rám az orvosok, védőnő.Ha még csak tervezed a babát, jobb előtte fogyni, ha viszont már úton van,a Ch diéta megfelelő.
Lehet, hogy a gyümölcs gyors felszívódású, és csupa cukor, de még mindig jobb választás az egészség szempontjából, mint egy tábla csoki.Kérdező, ha szeretnél, írj nyugodtan privit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!