Kiütések a hason a terhesség 13. hetében. Mi lehet?
Figyelt kérdés
A hasamon olyan kis csaláncsípés szerű kiütések jelentek meg, amik halványpirosak. Olvastam, h ez lehetséges, de a terhesség 35-36. hetében. Nem tudom mi lehet ez. Jovohet kedden megyek ellenorzesre varjak vagy menjek hamarabb? Koszonom a valaszokat!2008. dec. 3. 19:43
1/5 anonim válasza:
Miota van? Csak mert nekem is volt, ugy a 20. heten. Csak egy napig volt, aztan magatol elmult. Azota sem jott ello. Lehet terhessegi kiutes, amivel kulonosebben nem kell torodni. Igyal meg egy Calcium pezsgotablettat, es figyeld, hogy elmulik-e.
2/5 anonim válasza:
Nekem is kijött kb.8 héten, és a 16 hét körül elmúlt. A nődokim azt mondta használjak rázókeveréket.
3/5 anonim válasza:
Én a helyedben elmennék a háziorvoshoz holnap a biztonság kedvéért. Lehet, hogy azt mondja, normális, semmi gond, és megnyugtat. Abból baj nem lehet, ha elmész, és rászánsz egy kis időt. Esetleg lehet rubeola is. Szerintem inkább kétszer lásson orvos, mint egyszer se...
4/5 anonim válasza:
Nekem 29. hetesen jött ki.Tele volt az egész testem.Bőrgyógyász írt krémet,de nem elmúlasztásra,csak húsitőnek.Másfél hét alatt múlt csak el és iszonyú sok volt.Az arcom,hátam kivételével mindenhol.Elötte korábban is jött ki a hasamon pár db,de az másnapra elmúlt.
5/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!
Ma voltam bőrgyógyásznál és azt mondta, h étel allergia lehet, semmi fertőzés sem rubeola. En is kaptam kenőcsöt, de nem ígér valtozást... Majd meglatjuk!
2008. dec. 5. 16:43
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!