Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Árt a babámnak, ha anyósék a...

Árt a babámnak, ha anyósék a konyhában cigiznek nyitott ablaknál? Én a (zárt ajtó) szobában vagyok, de néha érzem a büdös cigit a szobában. Ez is árt neki? Vagy csak a szag amit érzek.

Figyelt kérdés

Beszéltem már erről velük, a párom is, de semmi.

Félek, hogy légzési problémája lesz a kisbabámnak...

2008. dec. 3. 18:01
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
Én is hasonló helyzetben voltam. A párom volt képtelen megérteni, hogy attól még, hogy nem áll a füst a szobában, attól még én igenis érzem, és nagyon zavar. Én addig hisztiztem emiatt, hogy végülis megértette, és kénytelen-kelletlen elfogadta, hogy nincsen helye cigarettának a lakás egyetlen pontján sem. Szerintem harcolj velük. Mondd meg szemtől-szemben a véleményedet nekik jó erélyesen. Ne hagyd magad! Ők meg szégyeljék el magukat! A babának egyébként nem hinném, hogy ettől baja lenne. Efelől szerintem megnyugodhatsz.
2008. dec. 4. 10:26
 12/12 A kérdező kommentje:

Keményebbnek kéne lennem! Köszi! :D

Láttom sokan vagyunk így, sajnos....:(

Nem tudom, mit képzelnek magukról az ilyenek akik ennyire se veszik komolyan a betegségeket!

2008. dec. 4. 10:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!