Árt a babámnak, ha anyósék a konyhában cigiznek nyitott ablaknál? Én a (zárt ajtó) szobában vagyok, de néha érzem a büdös cigit a szobában. Ez is árt neki? Vagy csak a szag amit érzek.
Beszéltem már erről velük, a párom is, de semmi.
Félek, hogy légzési problémája lesz a kisbabámnak...
Hát jobb lenne , ha nem tennék. Nincs erkély?
Nem tudtok elköltözni?
Elég felelőtlenségnek tartom, ha ennyiben nem képesek támogatni az unokát.
Amúgy nem is talán a füsttel van közvetlen a baj, de a nikotin és egyéb minden konyhai eszközre rátapad. Próbáld meg clin-nel és papírtörlővel a szekrény oldalát megtörölni , meglátod milyen sárga lesz, nos ugyanez a szar tapad a baba cuccaira is, még a szekrényen át is.
Szóval próbáljatok elköltözni, vagy húzzanak ki a teraszra, de ha a babátok aszthmás lesz 10 évesen, akkor fizessék a gyógyszerét!
Nos ez csak az én véleményem, de én így érzem.
Én is cigiztem, a kisbabám érdekében szoktam le.
Most meg így is el kell viselnem mert beszivárog a szobába! Nem akkarom, hogy tönkre tegyék a babám egészségét.
Van terasz, de nem mennének ki! Ilyen hidegben ők alkalmazkodnak ehez! Ez a hozzáállásuk :(
A páromnak folyamatossan mondom ezeket a dolgokat, mondja is nekik,de anyósék azt mondják, hogy ami a szobába szivárog be az csak a szag és nem káros.:(
Sajnálom, de a kérdésed nekem annyira nem világos...
Az oké, h a cigi büdös, de az a cigi szaga ( tehát: büdös szaga van).
Ami árt az a füst, (ami büdös szagú:)) de az neked is, mert Te szívod be...
És csak megjegyzésként, az, hogy az orrod alá füstölnek, az elég nagyfokú... tapintatlanság!!
Na én is dettó ebben a helyzetben vagyok, egyszerűen nem érti meg, ő még az autóban is cigizik mögöttem, ha együtt megyünk vhová. Én soha nem tenném meg ezt fordított esetben. Azt mondja erősödik a pici. A férjemet is cigivel hordta ki. Én meg csak röhögni tudok rajta, és kimegyek még a házból is, és nagyon szarul esik mindez, mert az ő unokája.
Kérdésedre, csak remélni tudom, hogy nem árt neki, de szerencsére gondolom nálatok sem mindennapos ez a szitu.
Sajnos ilyenek anyósék.
A 2. vlaaszolonak irnam le azt hogy en is roma vagyok a sok kozul de nem cigizek!Nem kell mindjart romazni..miert a magyar nem gyujt ra?Azert mert te,esetleg nem cigiztel?Nem egy nem kettot lattam mar cigizni magayrokat is meg van aki kabitsa magat na mindegy hagyjuk ezt a roma nem roma temat!!!(Csak magam miatt irtam ezt le mert en is az vagyok..)A kerdezonek meg annyit hogy ahogy csak tudja kerulje a fustot!Erre sajnos nemtok tanacsot adni mert enis ebbe a cipobe vagyok!
Sok sikert!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!