Miben más egy ikerterhesség, az egyke terhességtől? Érezni lehet, hogy két baba van?
Figyelt kérdés
Én jövő héten megyek uh-ra, akkor 11. héten leszünk. Az első uh hat hetes 3 naposan volt, akkor egy baba látszott szép szívhanggal. Tudom, hogy hülyeség, de mindig babákat akarok mondani, és olyan "megérzésem" van, hogy ikreim lesznek. A hasam már most látszik, nagy és kemény, de biztos csak a puffadás miatt. Nektek is látszott már ilyen hamar? Egy hete látszik ennyire.2008. dec. 3. 16:34
1/5 anonim válasza:
Én most vagyok 17 hetes, és eléggé nagy a pocim. Mindenki azt kérdezi, hogy nem ikrek?? Mi nagyon szerettük volna az ikreket. Lehet, hogy ti is és azért akarod úgy érezni vagy mit tudom én. Én is abban reménykedem ha megyek jövőhéten azt mondják, hogy ikrek. :) Szorítsunk egymásnak! :)
2/5 anonim válasza:
Szia!!
Nekem iker lányaim vannak, most 5 hónaposak. A terhesség elején semmi különbséget nem lehet észrevenni, olyan mint az egyes terhesség. Talán csak a has körfogata nagyobb, de ez szerintem alkat függő is. Amikor a magzat mozgás megindul, na akkor aztán tudnak odabent rendesen intézkedni, mert hát ugye az dupla kéz, dupla láb és stb. Nem akarlak elszomorítani, de az ikerterhességet már az első uh. kimutatta volna, akár a hüvelyi is. Nekem 7 hetesen volt az első és rögtön mondták, hogy készüljünk, mert két bébink lesz.
3/5 anonim válasza:
Szia!
Én a 6. és a 7. hét között voltam először és nekem is rögtön megmondták,hogy ikrek. Most a 18. hétben vagyok és az azon kívűl, hogy nagyobb a pocim mint másnak semmi különbség nincs.
4/5 anonim válasza:
en ismerek olyat, aki már 4 hónapos volt, mikor kiderult, hogy ikreket vár. Ugy helyezkedtek ugyanis, hogy az UH-n nem volt láthato, a szivhangot meg nem tudom miért nem vették figyelembe korábban, talán gyengébb volt az egyik. Ezzel nem biztatni akarlak, de van ilyen is. De egy barátnomnek már rogton az elso huvelyi Uh után mondták, hogy ketten laknak odabenn.
5/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! Nem feltétlenül szeretnék ikreket, nekem elsőre bőven elég egy is, csak kiváncsi voltam! Sok boldogságot mindenkinek! :)
2008. dec. 4. 13:41
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!