Én most vagyok félidős, és kb 1,5 hete megváltozott a testszagom. Eddig sem voltam rózsa illatú, de együtt tudtam élni magammal. Most viszont olyan büdösnek érzem magam, hogy ha egy picit is megizzadok, már mosakodás, ruhacsere. Van, hogy egy nap 5 felső megy a szennyesbe.
A párom szerint nem olyan rossz a helyzet, mint ahogy én érzem, de én rosszul vagyok saját magamtól.
Igen es meg durvabb lesz szules utan de az kb 2honapig fog tartani csak es fokozatosan jobb lesz. Durva hormonvaltozas lesz :) en ugy oldottam meg hogy csinaltam szodabikarbonabol es citromlebol egy pasztat amit furdes elott a honomra kentem 10 perccel kb. Furodni meg koromvirag szappannal furodtem (legalabbis honaljban).
Nekem is azt mondta a ferje nem erzi de engemis iszonyatosan idegesitett. A jo hir viszont hogy minden visszaall majd :)
2021. febr. 17. 06:42
2/9 anonim válasza:
Igen, szülés után rosszabb lesz a testszagod, sőt a hajam is hullik. Sajnos nekem 5 hónapja tart. Remélem hamarosan jobb lesz legalább a hajhullás terén.
2021. febr. 17. 07:39
3/9 anonim válasza:
Hál Istennek nem
De szülés után mégis borzalom lett
Hőhullámaim is voltak ittadással
2021. febr. 17. 08:02
4/9 anonim válasza:
Izzadással
2021. febr. 17. 08:02
5/9 anonim válasza:
Mindhárom terhességem vége felé izzadtam mint egy ló. Szülés után mint egy csorda 🙄
2021. febr. 17. 08:07
6/9 anonim válasza:
Nekem terhességem 11.hete óta más a testszagom, el tudnám hányni magam saját magamtól. Van, hogy mondtam a páromnak, anyukámnak, hogy szagoljanak már meg. Ők nem éreznek büdösnek engem, nekem felfordul a gyomrom. Nem tudom, mi lesz a végére és szülés után.. rendesen félek :D
2021. febr. 17. 08:22
7/9 anonim válasza:
Nem undorodtam magamtól de én is nagyon büdi voltam...szülés után is hiába fürödtem le, ahogy kiszálltam a zuhany alól már testszagom volt. Szép lassan elmúlt.
2021. febr. 17. 09:52
8/9 anonim válasza:
En mindigis izzadosabb voltam,terhesseg alatt nem is ereztem rosszabbnak a helyzetet. Na szules utan aztan... Folyamatosan babakaki szagunak ereztem magam,most kezd el javulni a helyzet,hogy lassan 2 honapos a babam. 😅
2021. febr. 17. 15:18
9/9 anonim válasza:
Igen, szülés után csak rosszabb lesz úgy kb 2 hónapig. 😬 hiába fürödtem le mégis állandóan izzadságszagom volt. 🤭🙈 még jó, hogy a babákat nem zavarja. 😅
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!