Hogyan csináljam? Hétfőn megyek a 12. heti UH-ra. Magánrendelőbe járok.
Szia:)Vegyél a boltban intim törlőkendőt és ha elvégezted a dolgodat akkor azzal tisztára törlöd magad és kész is:)
28 heteske
Szia!
A doki se komplett! :D Minek ezért leszidni?
Amúgy az előző válaszolókal egyetértve,a tisztasági kendőt nyugodtan használhatsz! :D
Nem kell erőltetni a visszatartást, nem jó dolog!
28 heteske
Szerintem 1 pisilés után még nyugodt lélekkel felfeküdhetsz a vizsgálóasztalra! Én is lefürdök, mielőtt elindulok, de van hogy pont utána pisilnem kell, ilyenkor inkább megyek.
Hüvelyi uh-nál meg különösen fontos, hogy üres legyen a hólyag, különben alig lát valamit a doki, mert a teli hólyag takarja a babát.
29 hetes kismama
Köszi a válaszokat.
Akkor ma irány a drogéria!! Ti milyen törlőkendőt használtok? Melyik a legjobb??
Mindenkinek jó babázást!!!
En is torlokendot vittem minfig magammal ilyenkor :)
De, en beszelgettem is errol a dokival, aki azt mondta, h a legjobb az lenne, ha a holgyek nem vinnek tulzasba a nogyogyasz elotti hiigeniat (kozvetlen elotte furdes es torlokendos letisztogatas is) mert sok fertozes, betegseg tuneteit lemossuk ezzel, es nehez dolga van a giagnosztizalasban. (folyas maradvany stb.) Szerinte 8 ora teljen el a furdes es a nogyogyaszlatogatas kozott, egeszseges no egyaltalan nem visszatetszo ilyenkor sem, de ha vmi gond az, az viszont neki lathato. Tokre ertheto, de megis mindig viszem a torlokendomet :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!