Ez normális? Nem árt a babának?
A vizelet eredményekben mindig volt baci,sajnos hajlamos vagyok a felfázásra,meg a lányom is hazahozza a megfázást,hiába nem jön ki rajtam akkor is benyelem.
A doki akihez járok,állandóan kezeltetni akarja 3-4féle gyógyszerrel,foszfomicin porral,zinnattal meg hüvelykúppal.
Ez mostmár 2 hetente így van.
Szerintetek normális ennyi féle gyógyszert szedetni velem?
A babának nem káros ez a sok gyógyszer?
A másik hogy mit csináljak hogy ne legyen baci a vizeletben,vagy semmit nem lehet?
Az előző orvosom akinél lányomat szűltem azt mondta hogy teljesen sose fog kitisztulni és hajlamos vagyok a felfázásra,így csak rosszabb lenne ha állandóan tömne a gyógyszerekkel.
Úgy van ahogy az első írja.
Egyébként sajnos nekem is ilyen problémám van, és terhesen is szedtem antibiotikumot, illetve huvelykupot is kellett.
Amúgy nekem például nagyon sokat segített a hialuronsavas huvelygel.
https://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__terhe..
Ez a tegnapi kérdésed.
Ha olyan gyógyszert ír ki, ami szedhető terhesség alatt, akkor nem lesz belőle baj.
De ahogy a másik kérdésednél írták, menj másik orvoshoz, kérj másod-harmad-negyedvéleményt. Nem bántásból írom. Tudom, terhesség alatt milyen rossz aggódni a baba miatt, főleg így, hogy a kezelések már Neked is panaszokat okoznak. Keress valaki másik, szimpatikusabb, együttműködőbb orvost, akinek megbízol a szavában.
Tőzegáfonyát lehet szedni/inni terhesen?
Az mit segít?Még nem próbáltam.
Milyen vitamint szedtél?
Én szedem a vasat,magnerotot,terhesvitamint.
Tozegafonya sem csodaszer ám. Elvileg akadályozza a baktériumok megtapadasat a hugyutakon, de egy krónikus felfazasnal mar rengeteg mikroserules lehet ahol vígan megélnek a kórokozók.
Amúgy a nagy dózisú C vitamin szedése és a cukormentes diéta is segíthet. Meg ha vegigcsinalnad az antibiotikum kurat. Mert nem káros a magzatra nagyon régóta szedik terhes nők is és ezért nagyon sok adat áll ennek bizonyítására rendelkezésre.
4# vagyok
Én szedtem/ittam tőzegáfonyát terhesség alatt, azt lehet. Tisztítja a húgyutakat, de túlzott fogyasztása nem jó a vesének.
2-3hetente szedem 1 héten keresztül napi 2x az antibiotikumot,ez már sok a gyomromnak is.
Hiába fejezem be a kúrát,ha 2 hét múlva akkor is van baci a vizeletben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!