6hét 5 nap 2.8mm embrió látható, de szívhang nincs. Járt másis így? Többi lent.
Figyelt kérdés
Múlthéten petezsák és szikhólyag volt.
A fogantatás teljesen biztos 31.én volt ovum, 9.én már + volt a tesztem.
Valakinek lett szívhang?
2021. febr. 2. 19:49
11/57 A kérdező kommentje:
Nálad azért nagyobb az embrió is.
2021. febr. 3. 11:08
12/57 anonim válasza:
Drukkolok, majd visszanézek ide, írd le, hogy mi volt :)
13/57 anonim válasza:
Dec.31 volt ovu és jan.9.pozitív teszt? Mert akkor nagyon (túl) kicsi.
14/57 A kérdező kommentje:
Én is szorítok neked, de nálad ott van az, csak rossza a dokid gépe, azért is biztos benne, mert nem először vizsgál vele.
13 as. Igen pici, de ennél már 33, napos embriónak nagyobbnak kellene lennie, de majd jövőhéten kiderül.
2021. febr. 3. 12:36
15/57 anonim válasza:
2.es valaszolo vagyok.
Mind kettotoknek nagyon szurkolok hogy minden rendben legyen❤
16/57 anonim válasza:
Azert annyira nem veszesen pici 6+5 naposan. Eleg jelentos kullmbsegek vannak a meretek kozott mindig. Ebbol meg barmi lehet. Drukkolok!
17/57 A kérdező kommentje:
Köszi mindenkinek.
6os, majd írj neked mit mondtak.
Izgulok, hogy legyen, meg kicsit tartok is tőle, mert az előző terhesség is így kezdődött. Mondjuk ott már 6.héten volt szívhang, sajnos a genetikai vérvétel eredménye rossz lett, ezért 14.héten megszakítottuk a terhességet.
2021. febr. 3. 14:28
18/57 anonim válasza:
Írok mindenképp! Milyen genetikain voltatok? kombinált teszten? Nagyon sajnálom:( Reméljük most minden rendben lesz.
19/57 A kérdező kommentje:
Anyai vér verifi teszt, majd igazolás ként méhlepény biopszia.
2021. febr. 3. 14:43
20/57 anonim válasza:
Nekem is azt mondta az orvos, hogy nem biztos hogy lesz még 6 hetesen szívhang. De lett. Gondolom, az is normális lett volna, ha még nincs, szóval ez még nem kéne hogy aggodalomra adjon okot (persze, tudom, az emberi aggodalom az nem így működik, hogy van oka vagy nincs, az ember aggódik és kész). Drukkolok, hogy neked is sikerüljön :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!