A vékony kismamák esetén is probléma, ha "sokat" híznak?
30 hetes leszek a héten, eddig 11 kilót híztam. A védőnő szokott cseszegetni, hogy egyek kevesebbet, és az itt olvasottak alapján ez valami borzasztóan soknak hangzik...
... de igazából mondhatni meg sem látszik rajtam ez a plusz 10 kiló. Alapból magas és vékony voltam, csak a pocakom nőtt normális mértékben és ennyi. Amúgy mindenki meg szokta jegyezni, hogy nagyon csinos kismama vagyok, a kolléganőim mondták múltkor, hogy kabátban meg se mondaná senki, hogy várandós vagyok, mert úgy még a pocakom sem nagyon látszik és egyébként még semmit nem híztam máshova :D
Igazából a régi nadrágjaim is rám jönnének, ha lovaknál be tudnám őket gombolni. A cukrommal minden rendben van.
Van okom aggódni, vagy mire számíthatok, én vagyok az a kismamatípus, aki bemegy szülni és vékonyabban megy haza? :D Befolyásol egyáltalán bármit a súly, ha amúgy csak a pocak nő?
Szerintem feleslegesen piszkál, esetleg dundi a védőnő?
Én170 centihez 47ről híztam 62re, kórházból 54 kilóval jöttem ki 5 nap után, aztán szoptatásnál lement még pár.. Szülés után szoptatáskor fájó alsóféllel alig eszel, a tested felépül, alig alszol, kipisiled a vizesedést, egy két kilót elveszítesz pár nap alatt szülés után, aztán ha beindul a szoptatás még egy kicsit!
Úristen, 170 centi mellett 50x kilósan hogy lehettek életben?! :)
Én 173 cm mellett 64 kilóval nem átlagosnak, hanem nagyon vékonynak számítok, amiből már nem lehet fogyni. Gondolom, nem sportoltok, igaz?
Bocs az offért
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!