Kismamák olyan problémám van hogy mint ha belül izzgatott lennénk mintha izgulnék de akkor vettem ezt észre amikor front van más is tapasztalt ilyet?
Sziasztok!
Olyan problémám van hogy mint ha belül izzgatott lennénk mintha izgulnék de akkor vettem ezt észre amikor front van más is érez ilyenkor ilyet? Vagy ennyire kihatna rám a hormonok? A nőgyógyászomat kerdeztem és kaptam ilyen gyógynővényes tablettát hátha segít mert persze ilyenkor aludni nem tudok remélem ez a izzgatottság érzet nem megy le a babához 😔 Tapasztalt valaki ehez hasonlót? Nagyon el vagyok már keseredve... 😔28 hetes vagyok.
Nekem terhesség nélkül is vannak ilyen hullámaim.
Kellemetlen, nem alszom tőle napokig, gyomoridegem van a semmiért, aztán egyszer annyira elfáradok, hogy kidőlök és másnapra úgy ébredek, hogy elmúlt.
Gondolom a front, a szél, a hormonok, a körülötted és benned zajló változások mind kihatnak a lelkiállapotodra.
Ez természetes! Sétálj nagyokat napsütésben, nem tudom, hogy terhesen lehet-e, ha igen, akkor igyál citromfűteát, esetleg valami relaxáló illóolaj a párologtatóba, csinálj olyan dolgokat, amik érdekelnek, amik lekötnek és majd elmúlik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!