Szerintetek a front miatt alszik el nehezebben a babám? Van másnak is ilyen tapasztalata?
jaj tiszta dilisek a napjaink mióta ilyen hülye időjárás van...8 hónapos a fiam, eddig volt egy viszonylagos napirend, az utóbbi időben viszont totál össze vissza alszik, van hogy kidől, már 2 óra fentét után, van hogy 4 órát van fent, és tökre álmos, de képtelen elaludni.
Én az időjárást okolom, meg hogy egyszerre nő a 2 felső metsző foga
Szia!
Igen front van sajnos,nálunk is ez megy pár napja,Kicsi fiam 4 honapos lesz juli 02.-án,eddig egyszer kelt enni,de az elmult napokban nehezen alszik el,felébred egy csomot,hisztisebb,hát nehéz ez nekünk is.Én már ha 4 orát alhatok akkor hálás vagyok!:-)Remélem mihamarabb elmulik ez a front!
Üdv:Anita
köszi válaszokat!
akkor remélhetőleg nem marad mindig ilyen nyügös...-és tényleg csak a front miatt volt ma fárasztóbb!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!