Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Szerintetek a front miatt...

Szerintetek a front miatt alszik el nehezebben a babám? Van másnak is ilyen tapasztalata?

Figyelt kérdés
2011. jún. 24. 12:56
 1/5 anonim ***** válasza:

jaj tiszta dilisek a napjaink mióta ilyen hülye időjárás van...8 hónapos a fiam, eddig volt egy viszonylagos napirend, az utóbbi időben viszont totál össze vissza alszik, van hogy kidől, már 2 óra fentét után, van hogy 4 órát van fent, és tökre álmos, de képtelen elaludni.

Én az időjárást okolom, meg hogy egyszerre nő a 2 felső metsző foga

2011. jún. 24. 13:21
 2/5 anonim ***** válasza:

Szia!

Igen front van sajnos,nálunk is ez megy pár napja,Kicsi fiam 4 honapos lesz juli 02.-án,eddig egyszer kelt enni,de az elmult napokban nehezen alszik el,felébred egy csomot,hisztisebb,hát nehéz ez nekünk is.Én már ha 4 orát alhatok akkor hálás vagyok!:-)Remélem mihamarabb elmulik ez a front!

Üdv:Anita

2011. jún. 24. 13:37
 3/5 anonim ***** válasza:
Szia! Nálunk is nehezebben zajlik a nap mint szokott. A kisfiam nem igazán akar ma aludni, 1-1 órára elaltatja magát játék közben, de utána kel is fel. Nagyon utálja ezeket a frontokat.
2011. jún. 24. 13:55
 4/5 anonim ***** válasza:
4 hónaposom most aludt el, eddig nyűglődött két órán keresztül, sírt, nyöszörgött. a szomszéd már átjött hogy valami baja van stb?
2011. jún. 24. 15:04
 5/5 A kérdező kommentje:

köszi válaszokat!

akkor remélhetőleg nem marad mindig ilyen nyügös...-és tényleg csak a front miatt volt ma fárasztóbb!

2011. jún. 24. 19:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!