Kismamák/anyukák! Terhesség alatti TSH probléma . Valaki esetleg? Többi lent
Szóval olyan kérdésem lenne hogy akinek terhesség alatt alul működött a pajzsmirigye , de csak a 16 hét utan derült ki , lett a valami fejlődési rendellenessége a babátoknak ?!
Nagyon félek hogy nem lesz egeszséges a picink , első babánk lesz.
Valaki nyugtasson meg hogy volt így és teljesen egészséges a kisbabája ❤
Természetesen járok endokrinológushoz , szvl nem orvosi szakvéleményt szeretnék itt , csak egy kis megnyugtatást !!
Köszönöm ha válaszolsz ❤
5,4 es az értékem, a teherbeeséssel sem volt probléma, 2-3 próbálkozós hónapban sikerült a kiscsodánk.
1x volt pár csepp vérzésem , de kaptam rá progeszteront és utána vették a vért is , szvl azt mondta a doki hogy amiatt is váltothatott hogy progeszterotn szedek..
Nincs semmi tipikus alulműködéses panaszom sem , teljesen probléma mentes eddig a terhességem. Minden rendben , a baba is rendben.
Csak a háziorvosom mondta h lehetnek emiatt fejlődési rendellenességek és ettől megíjedtem.. és ugye ez nem fog kiderülni amíg meg nem születik, ezért olvasnék olyanokat h volt probléma a TSH val , de nem lett semmi baja a babának 😊
Nekem a háziorvosom egy telrehány valami , szvl én könyörögtem ki kb ezt is hogy adjon beutalót.
Nekem ugye csak 5,5 szvl nem valami nagy kiugrás.
Ma voltam endokrinológusnál kaptam egy kis adag gyógyszert a biztonság kedvéért és a következő vérvételnél majd kiderül hogy hatott e.
Remélem nálunk is komplikáció mentes lesz innenstől kezdve minden 😊
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!