Méhen kívüli? Vagy valami más probléma lehet?
Egy hete teszteltem pozit és azóta majdnem minden nap este meg reggel érzem hogy fáj a hasam alja a méhemnél?
Valaki tapasztalt már ilyet?
Ha ez megnyugtat, a mehen kivuli altalaban nem a mehednel faj, hanem petefeszek kormyeken, de koraterhessegnel meg az sem jellemzo. Es nem fajdogalni szokott, amikor mar kart csinal, hanem kb mintha kest szurnanak az emberbe, annyira faj.
Koraterhesen a mehednel a gorcsolgetes teljesen normalis, mert mar ilyenkor novekszik piciket es erzekenyebb is.
De meg a petefeszek kornyeki fajdalom, szuras is gyakori mehen beluli terhessegnel is, mert a sargatest eleg nagy es feszitheti a petefeszket.
Ha esetleg eros fajdalmat tapasztalsz, vagy barnazst, verzest barmilyen formaban/mennyisegben, akkor viszont orvoshoz kell menni.
Köszönöm a segítő válaszokat!
Igyekszem nem túl aggódni az egészet, csak még dokihoz is ünnepek után tudok jutni és addig meg kíváncsi vagyok hogy mások tapasztalatára. Persze a doki fog tutit mondani, hogy mikor mi történik velem.
Csak még teljesen tapasztalatlan vagyok, ő lesz az első babánk, már nagyon vártuk hogy össze jöjjön:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!