Nem tetszik a nagyszülőknek a név, amit választottunk?
Nem akartuk elmondani szülèsig, mert tudtuk milyen háklisak a nevekre, hívják úgy mint a nagyapját, apját, vagy maximum legyen Laci, Robi, Peti, de semmi esetre se térjünk el a szokásos nevektől.
Persze a férjem szakán kicsúszott, mondták is mennyire nem szép név, megjegyezni azóta se tudják amúgy, de még viccelődnek is rajta😑😤
Nekem ez nagyon rosszul esik, főleg hogy amúgy jóba vagyunk velük.
Hogy reagalnatok erre, hogy sikerülhet letojni őket?
Annyira kivàncsi vagyok, mik azok a nevek, amin kiakadtak. Leìrnàtok?
Nekünk is volt szàjhùzàs, de lesz idejük megjegyezni, jò pàr èvig velünk lesz a gyerek.
22!
Kb mindenki kapcsol egy személyiséget egy adott névhez. Bendegúz az Indul a bakterház szereplője. Adolf az kb mindenkinek Hitler. Abigél Szabó Magda műve. Káin a Bibliai testvér, aki megölte a bátyját. Stb. De lehet, hogy neked a Katáról a szomszéd vinnyogó ribizli jut eszedbe, a Jánosról meg a legjobb barátod.
22!
Ezt nem fogom sosem megerteni én sem az emberekben...
Ennyi erővel meg undorító a Laura név, mert a kedvenc filmemben ő a rossz.. csak mondtam valamit.
De ilyen alapon ne is nevezzük el a gyerekünket, mert biztos van olyan film, amiben szerepel az a név...
-Bendegúz anyukája-
Bendegúz anyukája !
Neked is van olyan nev, amiről jó vagy rossz jut az eszedbe. Másnak is van. Sőt, mindenkinek. Nincs ezzel baj. Csak fogadd el
Nálunk is volt olyan nagyi a családban, aki húzta a száját a névválasztásra, nem is tudta megjegyezni . Cetlire írta és a pénztárcájában tartotta, hogy ha valaki megkérdezi mi az unoka neve, akkor tudja. (a név: Izidor- nem az én gyerekekről van szó)
Én is kíváncsi vagyok a nevekre. 😊
25!
Igen, nyilvan nincs olyan név, ami mindenkinek tetszene. De én ezért mégsem fikázom a másikat. Nekik ez tetszik, nekünk ez... ez igy van rendjén...de tenylegy attól még nem kell a gyereket megítélni, mikor meg csak nem is látták...
Vagy kapcsol vagy nem de még ha kapcsol akkor is kétféle módon ítélheted.
A játszótéren más gyerek játékát elszedő gyerek is csak a külső, szenvedő felek szerint "rossz". Az apja vagy anyja szerint életrevalo.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!