Ez halvány pozitív, vagy mit látok? 1 hete késik a menszeszem.
2021. jan. 28. 14:50
1/14 anonim válasza:
szerintem igen. Bár egy hét késésnél már erősebbnek kéne lennie, ha egyébként pontos szokott lenni a ciklusod
2/14 A kérdező kommentje:
Hat annyira nem...pár nap csúszás van 2-4 nap.
2021. jan. 28. 14:55
3/14 anonim válasza:
Ez szerintem negativ.
De amugyis sokan panaszkodnak erre a tesztre hogy nem jo..
Szerintem reggel probald meg egy masik tesztel
4/14 anonim válasza:
En a Gabriell tesztet ajanlom. Nekem egybol kimutatta,1hetes kesest mar erosen kikkel h mutasson
5/14 anonim válasza:
Kérdező töröltetett egy csomó választ. Írtuk ha 13 volt az ovu akkor csak a 15 dpon vagy. Vagyis nem késik egy hete
6/14 anonim válasza:
Úgy látszik csak azt tartja meg ami neki szimpi és írjak, hogy igen látnak valamit... Hú de kamu egy nő
7/14 anonim válasza:
Adminok tiltották a kérdezőt a szép stílusa miatt :D
Hiába mondtunk neki bármit másik kérdésnél, ő akkor is terhes.. Nem értem minek ír ki kérdést ha tudja?
Végülis a teszt azért negatív mert viccesek a gyártók 👏🤦♀️
8/14 A kérdező kommentje:
Igaza van a feleségemnek. Ez az oldal tipikus nem való arra hogy az ember kérdezzen. És hála istennek nem miattatok lesz negatív vagy pozitív a teszt. A stilusomert pedig nem fogok bocsánatot kérni, a kérdést pedig én toroltettem. Ez tényleg az unatkozó besavanyodott HP k oldala. Megérdemelt ezt a stílust. Aki normális választ adott, annak köszönjük szépen.
2021. jan. 28. 18:51
9/14 anonim válasza:
Vegyetek érzékenyebb tesztet 10 est, ha baba ott van már biztosra mutatja.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!