Első labor vizsgálat során mennyi vért vesznek?
Figyelt kérdés
Kiskönyv szerinti labor + Toxoplazma szűrés + TSH szűrés lesz. Mennyi vért fognak levenni? Mennyire számíthatok?
Normál esetben 2-3 fiolával szoktak venni az sztk-ban, és már attól szédülni szoktam. Félek, hogy ha most többet vesznek, akkor rosszul leszek, vagy elájulok.
2021. jan. 28. 05:48
1/7 anonim 

válasza:

Nekem kb 5-6 fiolával vettek. Volt köztük kisebb is.
2/7 anonim 

válasza:

Igyál sokat előtte egy fél órával.
3/7 anonim 

válasza:

Vigyél magaddal egy kísérőt. A vérvétel után azonnal igyál vagy egyél valamit.
4/7 anonim 

válasza:

4-5 kémcsőre emlékszem. Igyál rengeteget előtte is (vizet!), utána pedig még ott a folyosón egyél valamit és igyál egy jó cukros kávét vagy üdítőt. És ne egyedül menj.
6/7 anonim válasza:
En két hete voltam pont , 4 fiolaval vettek le. ( első terhesség)
7/7 anonim 

válasza:

Nekem 6 adagot vettek mindig, 4+2 az alapbetegségem miatt. Véradó is voltam régen, ahhoz a 4,5 dl-hez képest ez semmiség volt nekem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!