Mivan ha a PrenaTestre a 8.héten kerül sor?
Figyelt kérdés
Mivan ha mondjuk valamit elszámolnak és hamarabb kerül sor a PrenaTestre? A neme és az eredmény más lehet akkor?2021. jan. 24. 22:27
1/4 A kérdező kommentje:
Vagy a 7.en? Tudom hogy csak a 9. Héttől végezhető de mivan HA mégis hamarabb végzik el?
2021. jan. 24. 22:33
2/4 anonim válasza:
Nem biztos hogy tudják értékelni, kevés a dns maradvány az anya vérében azt hiszem, de nem vagyok benne biztos.
3/4 anonim válasza:
Valószínűleg nem lesz elegendő magzati dns a véredben. Szerintem arra garancia sincs, mármint ha idő előtt végzeteted el és nincs elegendő dns, akkor nem ismétlik meg ingyenesen, hiszen világosan kommunáltak, hogy mikortól lehet, így csak kidobott pénz.
4/4 anonim válasza:
Nekem a 10.-en vettek, de meg kellett ennek ellenére ismételni, mert kevés volt benne a magzati dns.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!