Terhesség alatt mennyire gyakori az anyajegyek növekedésének a száma? Illetve a régiek megnagyobbodásának? (17+6 hetes kismami)
Nálam jelentkezett pár uj anyajegy, a meglévok pedig szinte feketévé sotétedtek :)
33 hetes kismama
Nekem is kijött kettö, egyik a gyomromnál, másik a köldökömben. Mindegyik ilyen kitüremkedett anyajegy színü de mégsem az. Észrevettem, hogy néha jönnek le róla ilyen leszáradt darabkák. Gondoltam akkor leszárítom...kb 3 hetembe telt és már csak a helye van ott. Azért remélem neked nem ilyenek!!!
36 hetes
De jo kerdes!!!en is tettem fel hasonlot,csak nem ebben a temakorben.Rajtm is jottek ki anyajegyek,pici aprok,viszont a mellkasomon kijott egy nagy marcius kornyeken 10 hetesen(nem anyajegy),nem tudtam hogy kapcsolatban lehet a terhesseggel,felkerestem egy orvost,aki kimetszette aprilisban(nagyon csunya vagasom van,kb 5centi),o sem mondta,hogy ez kialakulhat a terhessseg alatt is.Aztan 3 hete ismet kijott egy,neha verzik,fajdalmatlan,de egyre no.szerintetek mit tegyek?A tietek is ilyen?(van foto)
Belinkelem az oldalt,ahol feltettem a kerdest: http://www.gyakorikerdesek.hu/egeszseg__egeszsegugyi-ellatas..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!