Kiscsibe20211 kérdése:
13 volt ovulációm az ovu teszt szépen meg is erősítette 2 erős csík az nap együtt is voltam a párommal egészen 20.ig nagyon szeretnénk már babát 25 kéne még jönnie.. mellém bevan dagadva és a hasamalja is tegnap este hányingerem volt terhes lehetek?
Figyelt kérdés
2021. jan. 22. 10:47
11/15 A kérdező kommentje:
és azt el felejtettem írni hogy olyan mindjárt meg jön érzésem van néha néha bele szurkal a hasam aljába meg rohanok mindig wcre mert mindig úgy érzem hogy meg jött ezt 2 napja vettem észre
2021. jan. 22. 12:17
12/15 anonim válasza:
Ez lehet pms tünet is. Írj majd ha tesztelsz, drukkolok!
13/15 A kérdező kommentje:
Szia vettem olyan tesztet amit mondtál meg csináltam és negatív :(
2021. jan. 22. 16:13
14/15 anonim válasza:
Sajnálom kérdező akkor a tüneteid nem terhesség miatt vannak :( Mióta próbálkoztok?
15/15 A kérdező kommentje:
Igazából ez az első hónap hogy próbálkozunk
2021. jan. 22. 16:37
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!