Kiscsibe20211 kérdése:
13 volt ovulációm az ovu teszt szépen meg is erősítette 2 erős csík az nap együtt is voltam a párommal egészen 20.ig nagyon szeretnénk már babát 25 kéne még jönnie.. mellém bevan dagadva és a hasamalja is tegnap este hányingerem volt terhes lehetek?
Figyelt kérdés
2021. jan. 22. 10:47
1/15 anonim válasza:
Örök igaz mondás, amit csak itt a gyakorin nem hisznek el, ha tünet van, van hcg is :) Szóval tesztelj nyugodtan, biztosabbat a teszt él senki nem tud itt mondani neked.
Nekem a predictor mindkét terhességemnél 8.dpotól mutatta. Most 6 hetes vagyok :)
2/15 A kérdező kommentje:
Tegnap teszteltem és negatív lett :( Gratulálok! 💖
2021. jan. 22. 10:54
3/15 anonim válasza:
Sajnálom kérdező. Milyen tesztet használtál?
4/15 A kérdező kommentje:
Xepil
2021. jan. 22. 11:12
5/15 anonim válasza:
Akkor azért még van remény, vegyél egy facelle vagy egy predictor tesztet azok 10es érzékenységűek. Korai tesztre az xepil nem jó.
6/15 A kérdező kommentje:
25 kéne teszteljek szerinted? A nem várt napján?
2021. jan. 22. 11:32
7/15 anonim válasza:
Ha xepillel akarsz akkor igen. Ha veszel 10es tesztet akkor ma, holnap nyugodtan tesztelhetsz.
8/15 A kérdező kommentje:
De ha ma a 10esel tesztelek az tutira ki mutassa ha terhes vagyok mert én úgy tudom csak menzesz kesese után
2021. jan. 22. 11:58
9/15 anonim válasza:
Hát nyilván hamarabb mint a 25ös X-epil...
10/15 anonim válasza:
A 10 es nekem 9 nappal ovu után mutatta tehát 5 nappal menzeszelőtt
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!