Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Ki meddig dolgozott,miután...

Ki meddig dolgozott,miután kiderült a terhességetek? Fizikai v szellemi munka volt az?

Figyelt kérdés

2021. jan. 21. 16:30
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:
100%
38. hétig, szellemi munka, de nem asztalnál ülős, hanem kellett irodálba hivatlokba járkálni is meg ilyenek.
2021. jan. 22. 08:46
 22/25 anonim ***** válasza:
76%
Irodai munkám van, de napi 4 órát ingázok (viszont nem 8 órában vagyok bent). Eredetileg a 8. hó végéig terveztem, most úgy látom, jó ha a 7. hó végéig menni fog. Egyre figyelmetlenebb vagyok
2021. jan. 22. 10:24
 23/25 anonim ***** válasza:
100%
én jövő hét végéig fogok, akkor leszek 24 hetes. Laborban dolgozok, szóval van ülő és álló része is a napnak plusz napi kB 300 km vezetés. Most már fárasztó
2021. jan. 22. 22:46
 24/25 anonim ***** válasza:
57%
28 hetesen megyek majd előbb szabira, aztán táppénzre. Főleg abból a megfontolásból, hogy tudjak kicsit pihenni mielőtt megszületik, elvégre évekig nem leszek a magam ura, legalább kicsit majd most. Meg már idegesítenek az emberek, ami baj, mert emberekkel foglalkozom. 22h
2021. febr. 12. 20:15
 25/25 anonim ***** válasza:
36. Hétig .Fodrász vagyok, szőkítést nem vállaltam az utolsó 3 hónapban. Hála Istennek nagyon jól éreztem magam egész terhesség alatt. Nem tudtam volna otthon maradni, egyébként is elég pörgős típus voltam. A szülés is elég gyorsan és problémamentesen zajlott. A szülésznőm azt gondolta vissza is megyek 1-2 hónap után dolgozni.Most 2,5 éves a kislányunk, de eszem ágában sincs ezt a gyönyörű időszakot munkával tölteni . Akinek van lehetősége ne hagyja ki♥️ Soha nem jön vissza ez az időszak. Ha úgy érzed , hogy jól vagy és bírod a munkát , addig csináld , főleg ha szereted! Nagyon boldog babavárást kívánok ☺️
2021. febr. 13. 13:27
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!