Miket éreztetek a terhesség első hónapjában?
Nekem folyton olyan "mindjárt megjön" érzésem van. December 31-én este voltunk együtt a párommal. Ha minden igaz 5-én volt ovum.
A héten hőhullámaim voltak folyamatosan. Ovu után kb olyan 2-3 nappal szúrkálást éreztem az alhasamban, enyhén görcsöltem is. Folyamatosan pisilnem kell, óránként szaladgálok a wc-re. Nagyon fel is puffadtam, olyan vagyok mint egy 4 hónapos terhes nő.
Meg kb olyan 2-3 napja a bal mellem eléggé fáj, a jobb az csak úgy enyhén, pedig sosem szokott.
Néha van egy kis hányingerem, de hamar el is múlik.
19-én kellene, hogy megjöjjön a menzeszem.
Szerintek baba lehet a dologban?
Tudom, hogy ti ezt nem tudjátok stb.., de azért érdekelne mit gondoltok.
Szia
Biztos akkor volt ovu, mert akkor nem igazán lehetnének tüneteid. Nekem kb akkor jelentkeztek a tünetek mikor hcg is van a szervezetemben.
Tesztelj reggel egy 10es tesztel, ha nem mutat semmit, 2 nap múlva megint. 9dpon nagyon halványat teszteltem időn túl, azóta szépen erősödik. Holnap holnapután kéne, hogy meg(ne) jöjjön.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!