Volt, aki a terhesség utolsó hónapjában már inkább terhes melegítőnadrágban ment orvoshoz is, nem farmerban?
Még farmerban sem mentem orvoshoz!
Mindig leggingst vettem fel ruhával!
A melegítőt csak és kizárólag otthon hordom!
Lidl-s kismama leggingsben megyek mindenhova/vagyok itthon. Ha nagyon hideg van, akkor ráveszek lidl-s kismama-farmert, de rohadt kényelmetlen, mostmár a hasam sem fér bele egyikse sem, szóval már nem húzom rá csak lóg lent... Engem nem érdekel hogy hogy nézek ki, inkább legyen kényelmes. :D Jobb lett volna nyáron terhesnek lenni :D
Nekem minden vágyam, hogy olyan világot éljünk, ahol lehetek melegítőben utcán/munkában is... Sajnos nem ilyet élünk :( Férjem nem érti, hogy miért zavar, hogy mások mit gondolnak, ő azt szeretné, ha kényelemben lennék mindig.
Én ruhás vagyok, tehát én ruhában mentem mindig. Elsőnél tél volt, akkor vastag harisnyát vettem fel a ruhához, másodiknál nyár, akkor meg nyári ruhát.
Mert nekem ez a kényelmes. Ha neked a melegítőnadrág, hát azt vedd fel. Ne érezd magad igénytelennek ettől, első szempont a kényelem, legalábbis én így gondolom.
Dokit abszolút nem érdekli.
Leggings+tunika vagy kötött ruha szerintem köztesnek jó lehet. De igazából nem divatbemutatóra mész, volt ismerősöm akinek annyira dagadt a bokája hogy a futócipőjét tudta felvenni kilazított fűzővel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!