Vékonyabb testalkaúak, mikor kezdett el látszódni a pocak?
Figyelt kérdés
170 cm vagyok, 54 kg, reális hogy a 12.hétig nem mondjuk el, vagy látszódni fog nagyon? vagy ez független ettől?2021. jan. 9. 14:43
21/24 anonim válasza:
Megint én vagyok, 20as. Nekem mindegy, hogy ki hogy nézi magát, de nekem fontos volt, hogy a valóságra emlékezzek és mondjuk a valós hasakat örökítsem meg. Fényképezhettem volna magam este is amikor totálisan fel voltam puffadva, de ezzel saját magamat vertem volna át. Nekem bejött, hogy mindig csak a reggeli hasamat néztem (2-3 óra múlva már kezdődött a puffadás), és ha az lapos volt, akkor a későbbit sem tudtam be terhes hasnak. Nekem aztán teljesen mindegy, hogy más a puffadást veszi terhes hasnak. Legjobb barátnőm is mindig úgy fényképezte magát amikor este volt, teljesen fel volt puffadva ráadásul terhes nadrágot vett fel, hogy mégjobban kiadja. Csak azért nem értem, hogy ha esetleg később visszanézi mert emlékeket szeretne, akkor ez miért jó. Legalábbis én magamnál nem azon akarok később gondolkozni, hogy ezen a képen vajon a puffadást fényképeztem mert pont nagynak tűnt, vagy valóban a hasam látszódott már. De kinek mi.
22/24 anonim válasza:
Es megint valaki idelat, es jobban tudja latatlanban..imadom az ilyet xD
23/24 anonim válasza:
Aki meg irigysegbol lepontoz masoakt, csak sajnalni tudom es oszinten remelem h neki is osszejon hamarosan..
24/24 anonim válasza:
Nekem a 12heti ultrahangon nagy hasam volt.Csak néztek az anyukák.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!