Miért nem érzem a babát? Kezdek bepánikolni
Sziasztok!
Lassan 29 hetes vagyok. 17.héttől érzem a babát. A 24.hétig folyamatosan mozgott, egész nap meg sem állt. Azóta van, hogy egész nap nem érzem, vagy csak napi 1-2x. Ma is 1x éreztem és az sem biztos, hogy ő volt. Szerdán UH-n minden rendben volt, de ott is aludt éppen. Doki korábban azt mondta, hogy 5-10x kellene egy nap mozognia. Már olyan sincs, hogy aktív óra/félóra, örülök, ha egyet rúg.
Amúgy elvileg még sok a helye odabent.
Szia. Ne aggódj, főleg ne pánikolj. Mikor én voltam terhes, volt hogy napokig egyszer sem éreztem megmozdulni, valószínűleg ilyenkor ő is pont akkor mozog, amikor Te, és az egyszerre mozgást nem érzed.
29 hetesen azért már elég nagy baba, ne aggódj. Egyél meg egy túró rudit, vagy valami édeset, nálam utána volt mindig egy kis feszkelodes. 😉
Ne aggódj, élvezd a terhesség utolsó harmadát.
Nekem nem reagált soha se csokira, se kávéra, se kólára. A cukrom meg még alacsony is...
Szívhangfigyelővel rá szoktam hallgatni, akkor néha megmoccan, de akkor sem mindig.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!