Kezdek bepánikolni a koronavírus miatt. Hogy lehet megnyugodni?
"Én nem akarok kórházba kerülni, meghalni. Hogy kerüljük el???"
Nem is fogsz a betegek 5-10% súlyos, de a nagy részük nekik is meggyógyul, ne félj, az nem tesz jót a immunrendszernek, se a lelkednek, ne foglalkozz vele, több mindent átéltünk, bízzunk benne, ezt is meg fogják oldani.
Tájékozódj, de megbízható forrásból.
koronavirus.gov.hu
Szedek vitamint ősz óta. Nem emiatt kezdtem el,viszont biztos használt valamit, mert egyàltalán nem voltam beteg azóta.
Rettegek az orvosoktól, a kórháztól meg főleg. Csak látogatóban voltam még ott, de akkor is borzalmas volt. Egy napot nem tudnék ott eltölteni.
Minek olvassam azt a hülye honlapot? Hogy még jobban bepánikoljak? Meg se nyitottam, nem is fogom.
Eddig kinevettem minden pánikolót, de most már komolyan félek. :( Kivédhetetlen, hogy ne terjedjen a vírus.
Ha az orvosfóbiáddal pszichológushoz fordulnál, az segíthetne megnyugodni.
"Minek olvassam azt a hülye honlapot? Hogy még jobban bepánikoljak? Meg se nyitottam, nem is fogom.
Eddig kinevettem minden pánikolót, de most már komolyan félek."
Minek olvasod a sok pánikolót a honlap helyett, miért velük beszélsz, kommunikálsz? A honlap megnyugtatna, elmagyarázná, hogy miért nem kell annyira pánikolni, mint amennyire egyesek teszik.
"Kivédhetetlen, hogy ne terjedjen a vírus."
Kivédhető, csak nem olyan egyszerű kivédeni. Nagy önfegyelem kell hozzá mindenki részéről is: honlapolvasás, nem pánikolósoktól való tájékozódás. Rajtad is múlik, hogy sikerül-e megállítani a terjedését (a vírusnak is, meg a pániknak is).
Mivel kb az összes honlapon ez jön szembe az emberrel. Ha nem kattintasz rá akkor is lehet látni a címeket.
Persze már bolond is vagyok és menjek pszichológushoz :D A rendszeres fogorvosi és nőgyógyászati ellenőrzésen kívül háziorvosnál voltam csak. Bár háziorvosnál sem voltam jó pár éve. Igen rettegek az orvosoktól, betegségektől. Amit meg láttam a kórházban, az állapotokat, az orvosok, nővérek viselkedését az egy életre elég volt. Ne haragudj ha nem vágyok ilyen helyekre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!