Van itt olyan, aki szokta nézni Dr. John Campbell koronavírussal kapcsolatos YT videóit, és még mindig úgy gondolja, hogy nem kell aggódni a járvány miatt?
Csak az elejébe néztem bele, de úgy látom, ő sincs tisztában alapvető dolgokkal. A SARS, MERS vírusok halálozási rátájával jön, meg hogy jelen vannak ezek a vírusok, de még sincs pánkik miattuk, stb. Almát hasonlít össze a körtével. Teljesen más az a két vírus, a terjedési módjában és a reprodukciós rátájában is.
Itt van Dr. John Campbell videója a témában. Számadatokkal, valós tényekkel, korrekt információkkal:
Nem hinném hogy annyira más lenne. A SARS elvileg virulensebb volt, csak azt sikerült megfogni időben.
Ráadásul az 50%-ban halálos volt az idősekre, szóval az rendesen aratott. Hiába volt virulensebb... ez lassította némileg.
Orvos - orvos között is van külömbség. Pl.: Egy háziorvos nem jártam a témában, hogy emberek 10 ezreinek véleményét alakítsa ki.
Még infektológus és infektológus között is van külömbség, akik máshogy értelmezik a jelenlegi helyzetet. Van aki derülátóan és van aki kevésbé.
Dr. John Campbellről azt találtam a neted, hogy már nyugdíjas nővér képző. Szóval nem tudom milyen konpetenciája van ezen a téren.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!