Kezdek bepánikolni,33 hetes leszek, és nem talàlok megfelelő babakocsit. Mi vàlt be Nektek?
Városban hasznàlnám (vidék), főleg rossz jàrdákon. Tömör kereket szeretnék.
3in1-t.
Hosszas keresgés után Mammakiddiest vettem. Ezt a tipust lehet már nem lehet kapni.
Nagyon szeretem, már a második babát szolgálja. Nagyon ratyi utakon is simán lehet vele menni, nem zörög, nem inog. Magas vagyok, kényelmes. Sokat tömegközlekedünk meg autózunk, ez pont jó erre is mert könnyü, egyedül is le tudom cipelni a lépcsőn. Tömörek a kerekei.
Nekem is egy mamakiddies babakocsim van ez a fajta
Gagyi falusi utakon is bejött, könnyen irányítható a súlya se vészes. Szeretem.
Concord kocsim van, imádom.
Most ikreket várok, úgyhogy muszáj lecserélni, a szívem szakad meg érte. Remelem a kinézett iker kicsit is legalább ennyire figom szeretni.
Köszönöm, utàna fogok nézni mindnek! :)
Tegnap voltunk a babakocsigyàrban (mamakiddies), és a nagy reményeim ellenére sajnos nem talàltam megfelelőt. Ami esetleg jó lett volna, borzalmas színe volt. Arany színek dominàlnak idén, borzalom... amit nagyon sajnálok, mert a kisfiamnál mamakiddiesünk volt, nagyon bevált!
7-es, már szültem, ès képzeld, nem pánikoltam :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!