Milyen babakocsit ajánlanátok nekem?
A lényeg hogy bolygókerekes legyen. Vidéken fogom használni, így nem tudom a tömör vagy a felfújható kerekes jobb e az útviszonyok miatt stb.
Árban max: 70e Ft-ot tudunk rászánni.
175 cm magas vagyok szóval túl alacsony kocsi nem lenne jó.
Ezt néztem ki:
Szerintem teljesen jó ez a kocsi
Mi is vidékiek vagyunk, mi egy prometheus bluet vettünk, használtan a jofogáson 75ért.
Érdemes egyébként szétnézni ilyen hirdetéseknél (ha nem óckodtok a használt dolgok miatt) sok babakocsit hirdetnek fele áron..
Nővéremék pl egy Cam combi trisr vettek 20ezerért a bolti 100 helyett, és semmi hibája nincs.. se karc se kopás semmi.:)
Amit te választottál szerintem szuper, massziv kerekei vannak!
SZintén hozzád hasonló paraméterekre kerestem kocsit, annyi, hogy nekem mélységem van, nem magasságom :D
nekem ami tökéletesen bevált az a tomas hiker, állítható a tolókarja is. Imádtam
Használtan vettem 40e-ért a 2. tulajtól, már én is továbbadtam (családban, mert kérem vissza :D ), annyi hibája volt, hogy az egyik kereke kilukadt, 5e volt bele egy másik. 2 havonta kellett pumpálni, szóval úgyis használható volt, de ugye a lustaság... :D
azert sem jo ez a fajta kocsi,mert hiaba bolygos,a tolokart forditod at.igy ha feled nez a gyerek,akkor a bolygo kereken kell padkara tenni a kocsit,ami eleg nehez,es neha eletveszelyes.siman ki is torhet a kerek.iranyitani is nehezebb sztem ugy,hogy feloled van a bolygo kerek es nem a kocsi elejen.
eleg sok rosszat hallani a kunert kocsikrol.nezz inkabb valami hasznaltat.
En mindenkepp fujhatos kerekut ajanlok,es olyat amin a reszek forgathatok,nem a tolokar.
En ezek kozul valasztanek.(persze van meg vagy 1000 db hasznaltan,de mindenkepp ilyesmit neznek)
3 gyerekkel a hatam mogott mondom ezt.en is megszivtam az elsonel,hidd el,nem a levegobe beszelek.
nem olyan egyszeru am a kereket fixalni...
ha epp auto elott mentek at az uton,akkor kifejezetten hulyeseg azert megallni a padka elott es hajolgatni,forgatni a kereket,hogy bealljon fixbe.vagy minden uttest/padka elott megforditod a tolokart?
amiket kuldtem,ott fixen elol van a bolygo kerek.a vazra tudod mindket iranybol feltenni a cuccokat.nem a tolokart tudod forgatni mint az altalad kinezett kocsin.
legalabb nezdeg ezt a kocsit szemelyesen,probald ki,hogy lehet fixalni a kereket,hogy tudod emelgetni mikor feled van a bolygo kerek.
izlesek es pofonok,ezzel nincs is baj,de a praktikussagot is nezd.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!