Melyik babakocsit részesítitek előnyben? Az átfordítható tolókart vagy azt a fajtát ahol 2 féle képpen rátehető a vázra a mózes és a hordozó?
Figyelt kérdés
2019. jan. 25. 19:54
1/10 anonim válasza:
Nekem 1. számú szempont volt,hogy felém nézzen a gyermekem. Bármi van lássam pláne, ha még kicsi. Berepülhet egy darázs bármi..arra ott a rovar háló tudom,de én sose használtam alig lát ki belőle meg a 40 fokos nyári melegbe se praktikus.. Szóval ez számomra nagyon fontos.
2/10 A kérdező kommentje:
Ez mind két fsjtával megoldható akkor:)
2019. jan. 25. 20:05
3/10 anonim válasza:
Nekem 2 féle képpen vázratehető van. Sosem forgattam. A mózesben felém nézett, a sport részben előre mert akkor már kifele akart látni. Mivel menet közben nehézkes lett volna forgatni, így szerintem a fordítható tolókar praktikusabb lehet.
4/10 anonim válasza:
Nem hiszem el már, hogy mennyit szenvedsz ezen. :D Felejtsd el a Kunertet meg a fordítható tolókart, mi a fenét csinálsz ha a bolygókerék hátul van? Hogy irányítod a kocsit? Elég szerencsétlen az egész, így én azt mondom az ülést lehessen fordítani.
6/10 anonim válasza:
Fordithato uleses volt. De ez max a sportresznel erdekes, akkor viszont mar a gyerek altalaban elore szeret nezegetni. Szeles idoben, vagx tuzo nap eseten jol jon, hogyha lehet forgatni az ulest. Az atfordithato tolokaros szivas amiatt, amit az elottem levo hozzaszolo irt.
7/10 A kérdező kommentje:
A használt olaszokat néztem facebook csoportban csak érdeklődöm a váz miatt.
2019. jan. 25. 20:18
8/10 anonim válasza:
Gondolom azért a fordítható tolókaros babakocsik tervezésénél figyelembe vették a "bolygó kerekezést" és mind a 4 olyan, illetve hasonló méretűek.
9/10 anonim válasza:
nem 8 as,nem vettek figyelembe.
ket kerek nagy,ketto kisebb bolygos.ha feled nez a gyerek a bolygo kerekek vannak feled,a navyobbak elol.
egyebkent kerdezo,en kuldtem annyi kocsit az elozo kerdesedre.keress olyat aminek a felso resze 360°ban forgathato.ilyenem volt a 3.gyerkocnel.imadtam.nem kellett levenni majd feltenni a reszeket a gyerekkel egyutt,csak forditottam egyet rajt akar minden sarkon.a vaz also resze a kerekekkel fixen maradt,csak a felso resze forgott a tolokarral es az eppen rajta levo feltettel.
igy a kecske is jol lakik,es a kaposzta is megmarad 😊
10/10 A kérdező kommentje:
Utolsó köszi! Már értem hogy megy..ez tényleg nagyon jó!
2019. jan. 27. 09:07
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!