Babakocsi keresés! Könnyű vázas, lehetőleg sport, újszülött kortól. Mit ajánlanátok?
Sziasztok!
Babakocsi keresésben vagyok és miután a mai egész napot eltosztam keresgélésre... Hátha itt valakinek van egy jó tippje.
Az elvárásaim:
* könnyű (emeletre kell felvinnem, gerincsérvvel
* ebből kifolyólag nem ragaszkodom a mózeshez, inkább sportot szeretnék ami újszülött kortól használható/átalakítható
* Pesten használnám, az útviszonyok jók, de a lépcsőzés mindennapos lesz
* jó lenne valami színes, de ez a legkisebb elvárásom.
* (májusi baba lesz ha ez számít bármit is)
Ahogy írtam (tanácsra is és magamtól is) arra a döntésre jutottam, hogy a legjobb lenne rögtön egy sport babakocsi, ami teljesen dönthető. A batár 3in1-eket nem fogom tudni egyedül vinni emeletre/aluljáróban akármilyen szépek is...
Amiben nem tudtam dönteni, hogy hordozónál fontos-e, hogy kompatibilis legyen a vázzal, vagy teljesen jól elleszünk a heti egy két 10p-es út alatt egy hordozóval ami maradhat is a kocsiban. (bevásárlás, nagyszülők).
Cybex eezy s twist - ez ugrott be.
Könnyű, kicsi és magad felé is fordíthatod. Sporttól ez nagy szám.
Egyébként hordozó kompatibilis.
A gerincsérv nem játék. Nekem csak összetorlódott csigolyáim vannak, de nem szabad emelnem.
Semmi fajta tároló nincs?
A legkönnyenn sport kocsi is 5-6 kg-nál indul, de amibe újszülöttet is tudsz tenni, az ennél nehezebb.
Nekem volt egy 5,5 kg-os, de csak 5-6 hónaposyn tettem bele a gyerekeimet, mert csak 150 fokig volt dönthető.
A májusi gyerekemmel egy használt batár nagy kocsit vettem, amiben kivehető textil mózes kosár volt, így gyakorlatilag a baba súlya plusz 1 kg volt csak, a vállamra tettem és úgy vittem fel az emeletre. A vázat lent hagytam. (Esetleg bringalánccal leláncolni?)
Még egy voks a Cybex Eezy S-re. Nekem is egyből ez ugrott be: magad felé fordíthatod az ülést amit majdnem teljesen le lehet dönteni és adapterrel az ülést is rá tudod tenni. Több színben kapható és nagyon könnyű kocsi. naturalbabyshower.co.uk lehet venni.
Vagy a Cybex Balios S az is ugyanez majdnem, 11 kg ülőrésszel.
Maclaren Techno XT vagy XLR ez utobbi nagyobb.
Újszülött kortól használható. Egy ÁLOM babakocsi !!!
Külföldön lakom, szinte minden felsőkategóriásat kipróbáltam , de ez lett a tökéletes.
Nekünk a GB Qbit+ babakocsi vált be. (a sima csak kicsit dönthető, de a + az teljesen vízszintesig)
Nagyon könnyű a kocsi, én is emeletre cipelem mindennap. Sima sportkocsi, de lehet hozzá venni hordozót és mózest is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!