Újszülött szükítövel kapható csatos hordozó épp olyan megfelelö a kezdetektöl történö babahordozáshoz, vagy csak a rugalmas kendö jó?
Nem, csak marketing, hogy optimális újszülöttel is.
Rugalmas kendő, szövöttkendő a legideálisabb az elején.
Utána jön kompromisszummal a baby tai, emeibaby...
Csatos ideálisan totyogóskortól, kompromisszummal ülni tudástól.
Nekem van chicco csatosom
De 3500 g tól használható
Lányom 3000g-mal született.. 3700-nál is nagy bolt neki.
Jó a tipp, most 4300 kipróbálom.
Rugalmas kendőm van.. A gond hogy ebben a melegben egyikünk sem viseli el..
Nem lehetne árulni? Kengurukat árulnak, pedig baromi káros a kisbabákra. A Chicco is.
Kérdező, a rugalmas kendő jó, de három rétegben tart jól, és az ilyenkor nagyon meleg. Az újszülött szűkítő se rossz, de nem is az igazi. Csatosból mindenhol állíthatót éri meg venni, amit nem nő ki hamar, hiszen nem olcsók. Pl a ringa fuba nagyon jó!
De én először biztosan a karikás kendőt és a szövött kendőt próbálnám ki. Hidd el, hamar bele lehet jönni, és olyan álomszép kendők vannak, hogy imádja hordani az ember. Attól se félj, hogy melegben nem akar benne maradni a baba. Az enyém melegben is benne akar lenni. Hogy a baba nem marad meg, annak jellemzően általában más az oka. Helytelen kötés stb.
Ha még nyárra keresel hurcit, vannak lentartalmú, vagy tenceltartalmú, vagy akár selyemtartalmú kendők, amik kimondottan a hőségekre lettek tervezve. Legjobb a lenes.
Facebookon vannak nagyon hasznos hordozós csoportok, ahol tapasztalt anyukák és hordozási tanácsadók adnak tanácsot evvel kapcsolatban.
Hordozási tanácsadót házhoz is hívhatsz, illetve megkeresheted a legközelebbi hordozós klubot, ahol sokféle hurcit kipróbálhattok, és szintén sok segítséget, tanácsot kaphatsz.
Írj, ha tudok még segíteni. :)
Nem értem ezt a támadó hangnemet. Az ortopéd orvos nem hordozásra specializálódott szakember.
Másrészt: a hordozási tanácsadók nem árulnak hordozóeszközöket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!