Vékonyabb testalkaúak, mikor kezdett el látszódni a
pocak?
171/57 voltam terhesség előtt. Az első már 11-12 hetesen látszott, a második már 9-10 hetesen, de igazából nem is a hasamon vették észre,hanem a mellemen és a kiszélesedett csípőmön.
2021. jan. 9. 21:45
25. héten kezdődött. :D De onnantól már gyorsan nő.
2021. jan. 10. 08:05
Nem érdemes ide válaszolni, mert ha az ember leírja a tapasztalatát egyből lepontozzák, pedig az igazat írja az ember...
14 hetesen már a védőnő is meglepődött, hogy milyen gömbölyödő a pocakom, egyértelműen látszott, de azt mondta ez genetika, igazából nincs jelentősége. Már két héttel előtte se lehetett letagadni, hogy van bent valaki, most 26 hetesen meg már hatalmas, pedig nem ikrek. Rövid derekam van nagyon, vékony a hasfalam lehet ez is közre játszik.
De tényleg mindenkinél más, hogy mikor kezd el látszani, a végén már mindegy lesz, mindenkinek hatalmas lesz 😅
2021. jan. 10. 08:36
14/24 A kérdező kommentje:
Köszönöm a vélaszokat, én mindenkinek zöld pipát adtam, nem tudom miét járkál ide valaki csak azért, hogy lepontozzon másokat...
Gondolom mert irigy, hogy neki nem jön össze. :)
2021. jan. 10. 12:34
Amúgy ahogy az egyik válaszoló is írta, a 20. hét előtt a legtöbb nőnek csak puffadás miatt látszik a hasa. Nekem is van olyan képem a 10. hétről, amin 7 hóbapos terhesnek nézek ki. De reggelre mindig lelaposodott. A környezetemben azt vettem észre, hogy hiába csak puffadás, szeretik terhes hasnak betudni a nők. Maguknak is simán "beadják".
2021. jan. 10. 12:38
165 centi 55 kg voltam evek ota
Nekem olyan 18-19 hetesen kezdett latszani de alig
Ma voltam babaruhat vasarolni (22 hetes vagyok most) ket baratnom kisert, az elado megkerdezte melyikunk terhes 😂😂 bar most 59 kg vagyok de alig van hasam🤷♀️
2021. jan. 10. 15:58
8-as vagyok. Aki lepontozott, megtudhatnám miért? :D talán ő jobban tudja így latatlanban, ismeretlenül? Akkor is így van, ha neked nem tetszik, drága! Szép napot xD
2021. jan. 10. 22:59
Es lehet hogy meg nem a baba latszik 12 hetesen, sot, biztos, hanem mondjuk a puffadas, de az meg a baba miatt van, a terhesseg miatt, szoval hiaba pontoztal le tobbunket..
2021. jan. 10. 23:01
Nem én voltam (én írtam a puffadós hozzászólást). Én írtam azt is, hogy irigy, aki lepontoz.
2021. jan. 11. 07:50
Kapcsolódó kérdések: