Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Nagyon fázom minden éjszaka...

Nagyon fázom minden éjszaka mit csináljak? Kivel kell beszélnem? Kórházban vagyok

Figyelt kérdés

Már nem engednek haza, majd csak ha megszülök.

Beszéltem az orvossal is hogy nagyon fázom de nem hiszi el mert neki melege van.. Nővereket sem érdekli azt mondták hogy öltözzek fel. Én fel vagyok öltözve rendesen😐

2021. jan. 7. 21:34
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Röhej, nem tudnak egy plusz takarót adni? Csomagban sem tudnak neked felküldeni a hozzátartozóid valami paplan félét?
2021. jan. 7. 21:39
 2/6 anonim ***** válasza:
81%
De most mi a pontos a kérdés? Ha nincs bajod, akkor kérj vastag, bolyhos zoknit és meg egy takarót. Ha attól tartasz, hogy valami bajod van és azért fázol, akkor minden viziten jelezd következetesen.
2021. jan. 7. 21:49
 3/6 anonim ***** válasza:
100%

Kérd meg a rokonaidat, h.küldjenek be neked takarót.

Ha nem adnak a nővérek, akkor ha van a szobában másik ágy, ahol nincs senki és tiszta az ágynemű vedd el onnan. Mit tudnak veled csinálni emiatt..

2021. jan. 7. 21:52
 4/6 anonim ***** válasza:
100%
Van rendes, meleg ágynemű ott? Ha jól betakarózol is fázol? Akkor kérj egy lázmérőt, mert lehet lázas vagy, bújkál benned valami vírus.
2021. jan. 8. 00:42
 5/6 anonim ***** válasza:
90%

Ennyi esszel gyereket vállalni....

Felhívod a gyerek apját, hogy vigyen be plussz takarót

2021. jan. 8. 06:23
 6/6 anonim ***** válasza:
100%
Apukával vitess be plédet.
2021. jan. 8. 09:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!