Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 23+4 hetes kismami vagyok. 1...

Lina9654257 kérdése:

23+4 hetes kismami vagyok. 1 hete van menzesz szerü görcs, van amikor 1 napig semmi van amikor éjszaka érzem arra kelek fel. Front miatt lehet?

Figyelt kérdés
Voltam orvosnál, de minden rendben a babával, 3000-es a méhszáj értékem hála. A görcs miatt nem kezdhet el kinyilni a méhszáj? Én ettől tartok. Lehet a front miatt? 3×2 magnerotra emelte a magnéziumot, pihenek. Meg van olyan , hogy fekszek háton, és a hasam alján ilyen feszítő érzést érzek pár másodperc és abba marad. Keményedés lenne? Vagy csak a baba nyomja ki magát azt érezném? Valaki volt ilyen helyzetben? Köszönöm szépen a válaszokat :)
2020. szept. 28. 09:11
 1/3 anonim ***** válasza:
69%
Ha a doki azt mondta, hogy teljesen zárt a méhszáj akkor nincs okod aggódni. Görcsök előfordulhatnak. A 3*2 magnézium biztosan segíteni fog. Mellette pihenj sokat.
2020. szept. 28. 09:14
 2/3 anonim ***** válasza:
Most kezd el a legjobban nőni a méh, és a szalagok már kezdenek megterhelődni. Most lépsz lassan a 3. trimeszterbe, és nem akarlak elkeseríteni, de ez csak a jéghegy csúcsa. Ehhez fog majd jönni a derékfájdalom is. De nyugi, semmi baj sincs, csak terhes vagy :)
2020. szept. 28. 09:15
 3/3 A kérdező kommentje:

Köszönöm a megnyugtatást :) sajnos nincs közelembe olyan kismama vagy anyuka aki nemrégiben szült volna, és elmondtam pár barátnőmnek, és egyből, hogy menj orvoshoz ez nem jáék, meg , hogy ne játszak a gyerekem életével. De minek menjek megint orvoshoz?? Ugyan azt fogja mondani.. így inkább kiírtam ide, van biztos olyan, akinek volt ilyen.

Legalább így megnyugodtam :)

2020. szept. 28. 09:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!