Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Éjszakára hogy rakjak be...

Éjszakára hogy rakjak be melltartó betétet?

Figyelt kérdés
Folyik az előtejem, használom napközben a betétet, de éjszakára nagyon zavar a vékony sportmelltartó is. Ti hogy oldottátok meg az éjjeleket melltartó nélkül?

2020. dec. 26. 12:23
 1/10 anonim ***** válasza:
92%
Ha majd szoptatsz lehet, h omleni fog. Akkor nem fogod tudni elkerulni a melltartobetet. Az elso idokben nalam mint a niagara😩
2020. dec. 26. 12:28
 2/10 anonim ***** válasza:
100%
Elótejem egyáltalán nem volt, viszont utána sokszor úgy ébredtem, hogy mindent cserélni kellett, mert összetejeztem, akkor textilpelenkák hajtogattam össze és azt raktam a pólóm alá egy csíkban, így csak a lett olyan
2020. dec. 26. 12:34
 3/10 anonim ***** válasza:
76%
Cifrabbat is tudok. Mikor szeretkezel a ferjeddel es nem tudod levenni a szoptatos melltartot mert kulonben spriccel a tej a plafonig.🤣🤣🤣borzalom.
2020. dec. 26. 12:38
 4/10 anonim ***** válasza:
73%
Hát, én hagytam, hogy kifolyjon. Tettem magam alá egy törölközőt. Reggelente méteres tócsákban ébredtem (nagyon sok tejem volt).
2020. dec. 26. 13:07
 5/10 anonim ***** válasza:
100%
Szokd meg a melltartót.
2020. dec. 26. 13:24
 6/10 A kérdező kommentje:
De nem teszek rosszat azzal ha melltartóba vagyok állandóan?
2020. dec. 26. 14:07
 7/10 anonim ***** válasza:
100%
Nem
2020. dec. 26. 14:13
 8/10 anonim ***** válasza:
Én is törölközőre feküdtem ☺️
2020. dec. 26. 15:27
 9/10 anonim ***** válasza:
100%
Én nem tudok melltartóban lenni, mióta szoptatok. Megfigyeltem, h.ha fel kell vennem, mert pl. elmegyek otthonról, a melleim olyankor durranak be nagyon és a tejcsomók is akkor alakulnak ki. Melltartó nélkül nincs ilyen gond.
2020. dec. 26. 20:22
 10/10 anonim ***** válasza:
100%
Nekem mára a szoptatós melltartó lett az örök társam. A bonprixről rendeltem őket, aludni is nagyon kényelmesek szerencsére. A mai napig sok a tejem, főként akkor indul meg mikor az egyik cicin a baba van..ilyenkor áldás a betét a másikban. 😃
2020. dec. 28. 20:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!