Éjszakára melltartó? Nagyon fáj, ha hason alszom.
Ti is rákényszerültetek már arra, hogy éjszaka melltartóban aludjatok?
Annyira fájnak a cicik, hogy többször megébredek éjszaka, úgy égnek, mintha 20 darázs csípne egyszerre. :)
Sportmelltartóra gondoltam, hátha az segítene, hogy ne arra kanyarodjanak, amerre ők akarnak, hanem legyen valami kis tartás.
6+3 hetes kismama
Én is próbáltam az elején, de mivel előtte sem hordtam éjszaka melltartót, nagyon zavart. Próbálj megbarátkozni a gondolattal, hogy előbb-utóbb úgysem tudsz hason aludni. Az elején én a cicim miatt háton feküdtem, csak úgy nem fájt, amikorra meg elmúlt a mellfájdalom, már nőtt a pocakom és nem tudtam hason aludni. (Igaz, mostmár háton sem tudok, mert zsibbadok, alig kapok levegőt.)
Ha nem vettél még sportmelltartót, akkor ne a legdrágábbat vedd meg elsőre, mert lehet, hogy neked sem válik be. Ha kipróbálod és beválik, akkor érdemes beruházni jobbra.
Szerintem melltartóval is fájna...
Az esetek többségében a mellfeszülés csillapul/elmúlik az idő előrehaladtával...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!