Éjszakára használtok melltartót betéttel? Elapasztja a tejet? HOgy oldjátok meg?
Az én babám max. egyszer kel fel éjjel, de addigra is és reggelre is csicsog alattam az ágynemű a tejtől. Hiába rakok a cicim alá törölközőt, pelenkát, ha hanyatt fekszem a takaróm is tiszta tej lesz, ha oldalt fekszem csiklandoz, ahogy folyik.
Attól tartok, hogy ha éjjelre "lefogom" a betéttel, az nem apasztja el a terjtermelést?
Szia!
Dehogy apasztja el! Azt a tejcsit szívja fel, ami amúgy a hálóruhádon, lepedőn, ágyneműn diszelegne. Én is sokat szenvedtem az elején, amikor 3óránként kellett ruhát váltanom a tejfoltok miatt. Vettem egy szoptatós melltartót (egyébként normállal is jó)+betétet. Este, nappal nyugalom van.
Használtam én is szoptatós melltartót+betétet éjszakára, még a legelején. Aztán később, amikor beállt a kereslet-kínálat már nem volt szükség rá, sőt, jó ideje már itthon nappal sincs rajtam melltartó.
(A babám csak anyatejes.)
16 hónapos a lányom. Még legalább 3-szor szopizik, éjjel is.
Szoptatós melltartóm csak 1 db van, amit 2 napig használok, majd kimosom, amig szárad, addig a merevitőpántos van rajtam. Semmi baja a cicimnek és tejcsi is van bőven.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!